iPhone 8 Plus vs Galaxy Note 8 – Camerele Comparate

iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 apar intr-o prima comparatie a camerelor care are un rezultat foarte surprinzator pentru produsul coreenilor.

iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 au camerele comparate intr-o noua serie de poze facute folosind cele doua telefoane care se lupta pentru atentia noastra pe pietele globale. Cei de la DxOMark ne-au spus deja ca iPhone 8 Plus are cea mai buna camera implementata vreodata intr-un telefon mobil, insa diferentele fata de Samsung Galaxy Note 8 in aceasta comparatie mi se par a fi destul de exagerate.

iPhone 8 Plus pare a avea o camera foarte buna, insa am testat camera Samsung Galaxy Note 8 si, ca sa fiu complet sincer, pozele nu ieseau chiar atat de proaste. Puteti observa ca iPhone 8 Plus inregistreaza poze mai bune decat Samsung Galaxy Note 8 in cam toate pozele de mai jos, insa ceea ce reuseste sa inregistreze telefonul celor de la Samsung mi se pare a fi foarte departe de realitatea camerei.

iPhone 8 Plus vs Samsung Galaxy Note 8 – camerele comparate

iPhone 8 Plus are o noua camera de 12 megapixeli implementata de catre Apple, ea avand o rezolutie apropiata de cea a camerei duale a Samsung Galaxy Note 8. Apple a implementat un nou senzor de imagine pentru camera iPhone 8 Plus, impreuna cu un nou procesor de imagine, insa si Samsung Galaxy Note 8 are imbunatatiri majore pentru camera pe care ceid e la Samsung au oferit-o in telefon.

iPhone 8 Plus este prezentat intr-o situatie foarte buna in aceasta comparatie cu Samsung Galaxy Note 8, insa realitatea cred ca este cu mult diferita. N-as vrea sa vorbesc de rau un produs al companiei Apple inainte de a il testa si nu neg calitatile camerei iPhone 8 Plus, insa Samsung Galaxy Note 8 nu a facut poze la fel de proaste in momentul in care l-am folosit, asa ca mai astept alte comparatii.

iPhone 8 plus camera comparata Galaxy Note 8

iPhone 8 plus camera comparata Galaxy Note 8 1

iPhone 8 plus camera comparata Galaxy Note 8 2

iPhone 8 plus camera comparata Galaxy Note 8 3

iPhone 8 plus camera comparata Galaxy Note 8 4

iPhone 8 plus camera comparata Galaxy Note 8 5

iPhone 8 plus camera comparata Galaxy Note 8 6

iPhone 8 plus camera comparata Galaxy Note 8 7