Apple Watch 3 – Preturi la Precomanda in Romania

Apple Watch 3 are preturile la precomanda in Romania dezvaluite astazi pentru ca puteti sa cumparati noul ceas inteligent al Apple impreuna cu iPhone 8.

Apple Watch 3 are preturile la precomanda in Romania dezvaluite astazi deoarece noul ceas inteligent al companiei Apple poate fi cumparat de catre orice persoane care sunt dornice sa aiba unul disponibil cat mai curand, dar nu mai devreme de 29 septembrie, cand are loc lansarea oficiala.

Apple Watch 3 poate fi precomandat de aici incepand de astazi, preturile fiind extrem de apropiate de cele practicate pentru Apple Watch Seria 2 in momentul in care a fost lansat de catre compania Apple in cursul anului trecut, dar acest lucru este cat se poate de normal.

Apple Watch 3 este vandut in momentul de fata doar in versiunea Wi-Fi Only, nu si in cea cu conectivitate 4G LTE, iar asta pentru ca Romania nu are deocamdata suport pentru noul ceas inteligent pe care cei de la Apple l-au anuntat martea trecuta si pe care l-au lansat deja in cateva zeci de tari.

Apple Watch 3 este disponibil in momentul de fata atat in versiunile cu ecran de 38mm, cat si in cele cu ecran de 42mm, o gama destul de variata de culori fiind oferita de catre magazin in aceasta pagina, asa ca veti avea cu siguranta de unde sa alegeti modelele care va intereseaza.

Apple Watch 3 va fi vandut si in Romania in versiunea 4G, insa deocamdata nu se stie cand, dar Orange ar trebui sa il ofere, insa intre timp puteti precomanda de aici iPhone 8 si iPhone 8 Plus in tara noastra chiar acum.

Apple Watch 3 Preturi Precomanda Romania

4 COMENTARII

  1. Băi nene, nesimțirea asta în România a atins cote supreme. Tocmai când credeam că nimic nu mă mai poate surprinde, văd un iPhone 7 Plus Red ”redus” de la 6.485,50 Lei la 6.329,99 Lei. Un chilipir! Păi ”magazinul” ăla ”respectabil” cât o să ceară pe iPhone 8, ca să nu mai zic de iPhone X? O sută de ”melioane”?!?

  2. Citat din descrierea ”companiei”: Portofoliul companiei include peste 5.000 de produse oferite la un pret
    corect pentru cei aflați în căutarea celor mai bune oferte și a celei
    mai variate game de produse.