iPhone 8 are Bateria mai MICA decat iPhone 7

iPhone 8 are bateria mai mica decat cea a iPhone 7, compania Apple folosind o baterie de capacitate mai mica inclusiv in iPhone 7 Plus anul acesta.

iPhone 8 are bateria mai mica decat iPhone 7, iar asta ne spune chiar componenta noului telefon, care a fost scoasa din carcasa dupa prima dezasamblare pentru el. Acum o saptamana autoritatile chinezesti de la TENAA ne-au spus exact acelasi lucru, insa informatiile s-au contrazis cu altele pe care un operator local de telefonie mobila le-a oferit pentru iPhone 8, el sugerand ceva complet diferit pentru telefonul celor de la Apple.

iPhone 8 este vandut aici in Romania in momentul de fata, insa din pacate vine cu o surpriza neplacuta pentru cei care se asteptau sa primeasca si o baterie mai mare. Conform primei dezasamblari facute pentru telefon, iPhone 8 are o baterie cu capacitate de 1821 mAh, la 3.82V si 6.96 Whr, fata de cea de 1960 mAh din iPhone 7, aceasta avand 7.45 Whr, deci are o capacitate mult mai mare si ofera mai multa energie.

iPhone 8 are o baterie mai mica decat cea a iPhone 7, insa compania Apple sustine ca ea ofera aceeasi autonomie pentru telefon precum vechiul model. Acest lucru este posibil pentru ca noul chip A11 Bionic al iPhone 8 imbunatateste substantial consumul de energie si chiar daca bateria este mai mica decat cea din iPhone 7, autonomia totala nu este afectata multumita inovatiilor din acest nou chip al celor de la Apple.

iPhone 8 are bateria mai mica decat iPhone 7

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au ambele baterii mai mici decat cele oferite in seria iPhone 7 a companiei Apple, dar pentru telefonul cu ecran de 5.5 inch inca nu avem o dezasamblare. Totusi, daca TENAA a prezentat in mod corect specificatiile bateriei iPhone 8, atunci cel mai probabil prezinta in mod corect si specificatiile bateriei iPhone 8 Plus, asa ca este bine sa stiti ce veti primi la achizitia telefoanelor.

iPhone 8 are bateria cu 139 mAh mai mica decat cea integrata de catre Apple in iPhone 7, insa in cazul iPhone 8 Plus am putea vorbi despre o baterie cu peste 200 mAh mai mica. Dupa prima dezasamblare pentru iPhone 8 Plus vom afla si care este difeernta intre bateria integrata in acel model si in iPhone 7 Plus, insa din pacate bateria sigur este mai mica, dar autonomia nu ar trebui sa fie afectata.

iPhone 8 are bateria mai mica si decat iPhone X, acest telefon avand o baterie de capacitate identica cu cea a iPhone 8 Plus, asa ca vom afla in avans ce va oferi Apple din noiembrie. Acestea fiind spuse, iPhone 8 are o baterie de capacitate mai mica sigur mai mica, insa si dimensiune probabil mai mica, dar grosimea telefonului este totusi mai mare decat cea a iPhone 7.

iPhone 8 Bateria MICA iPhone 7

7 COMENTARII

  1. Ptr ca având o baterie mai mică se încarcă mai repede wireless … telefonul fiind din sticla e mai greu … Si o baterie mai mică compensează… plus ca nici nu o sa mai explodeze asa multe iphone … uite 3 probleme rezolvate f usor

  2. Au micsorat bateria ca sa “scada “pretul telefonului. Bateriile sunt destul de scumpe. Iata cum Apple micsoreaza bateria si totusi creste pretul telefonului cu 100 de dolari. Asa faci profit. Asta inseamna sa fii smecher, milionar, mafiot. Nu ca fraierii care fac telefoane cu baterii de tractor la preturi decente. Mie mi se pare ca anul asta, Apple a intins coarda la maxim sa vada cati idioti cumpara noile telefoane mult mai scumpe ca anii trecuti si fara accesorii incluse :))