iPhone 8 UMILESTE Galaxy S8, Note 8 in Performante

iPhone 8 umileste Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note 8, OnePlus 5, MacBook Pro 13 inch 2017 si Dell XPS 13 in performante pentru puterea de procesare.

iPhone 8 umileste Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note 8, OnePlus 5, MacBook Pro 13 inch 2017 si Dell XPS 13 intr-o serie de teste de performante. Mai jos puteti vedea rezultatele pe care iPhone 8 si iPhone 8 Plus le-au obtinut in aceste comparatii, tot ceea ce am vazut pana acum inaintea lansarii dovedindu-se a fi 100% adevarat, iar noile telefoane Apple sunt cele mai performante din intreaga lume.

iPhone 8 umileste Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8 in performante, avand un punctaj cu peste 50% mai mare decat cel pe care-l obtin telefoanele Android. Aici vorbim despre puterea de procesare a iPhone 8 in comparatie cu cea a Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, deoarece in testele de performanta grafica, diferenta este aproape dubla intre cele patru modele de telefoane.

iPhone 8 obtine rezultate si mai bune in comparatie cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8 cand vine vorba despre editarea video, aici diferenta fiind si mai mare. iPhone 8 reuseste sa editeze un clip video in 42 de secunde, in timp ce Samsung Galaxy Note 8 are nevoie de 183 de secunde, iar Samsung Galaxy S8 are nevoie de 247 de secunde, produsul Apple fiind de peste 4 ori mai rapid decat ambele telefoane Android.

iPhone 8 UMILESTE Galaxy S8, Note 8 Performante 1

iPhone 8 UMILESTE Galaxy S8, Note 8 in performante

iPhone 8 isi arata aici diferentele majore in performante in comparatie cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, produsul Apple “stralucind” in fata concurentei. iPhone 8 continua seria de succes a telefoanelor Apple care au performante exponential mai bune fata de concurenta Android, insa anul acesta Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8 sunt umilite mai rau decat predecesoarele.

iPhone 8 UMILESTE Galaxy S8, Note 8 Performante 2

iPhone 8 are performante mult mai bune si decat cele ale unui MacBook Pro 13 inch care are procesor Intel i5, dar si decat un laptop Dell XPS 13 inch. iPhone 8 nu este primul telefon al Apple care intrece un MacBook in performante, dar ceea ce obtine acest model in teste este cu adevarat remarcabil, mai ales ca nimeni nu se astepta la un asemenea salt in comparatie cu modelele anterioare.

iPhone 8 UMILESTE Galaxy S8, Note 8 Performante 3

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au performante identice si iPhone X va avea exact aceleasi performante in momentul in care va fi lansat oficial. Performantele foarte bune ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt date de noul chip A11 Bionic pe care compania Apple l-a implementat in telefoanele sale, acesta avand un procesor cu 6 nuclee si 2/3 GB RAM DDR 4 de ultima generatie, rezultatele fiind vizibile cu ochiul liber.

Voi ce parere aveti despre performantele obtinute de catre iPhone 8 si iPhone 8 Plus in teste, chiar daca un sunt 100% vizibile in utilizarea obisnuita ?

80 COMENTARII

  1. Iphone 7 cu performantele lui merge excelent, cu ce ma încântă punctele alea și o secunda mai rapid în jocuri? Eu unul nu vad prețul justificat, camera?! Funcții?! Sa mai taie din ele,avem prea multe. Sa ne activeze 4g,wi-fi, Bluetooth,când vor ei ??

  2. Si ce faci cu atâta performanță? Editezi photo/video ? Ca majoritatea dintre noi putin browsing putin facebook .. astea le putem face cu aproape orice telefon …. zic si eu

  3. Câtă vreme sporul de performanță nu se observă în utilizare, vorbim de o performanță inutilă, neoptimizată.
    O bună comparație este în clipul ăsta:
    https://youtu.be/t3WnszuNM-I

    Mercedes S65 AMG vs Ferrari FF. Mercedesul pierde la viteză dar are comfort, opțiuni și alte elemente care lipesc cu desăvârșire la Ferrari.
    Personal, prefer un AMG 65 decât un Ferrari.

  4. Prea multă performanță pentru ceea ce face un smartphone. Este ca și cum ai avea un bec de 10.000 watts într-o cameră de 2,5 mp, în sufrageria lui Shrek.

  5. Sunt curios si eu de asta , eu am un clip 8k pe tel de 3 min ocupa 750mb dar nu ruleaza decat sunetul … as fi curios daca ar merge pe 8

  6. Pentru mine este o veste super buna. Eu am făcut câteva prezentări si editări video cu S7 Edge-ul meu și se mișcă destul de mine. Nici nu vreau să mă gândesc ce o să pot face cu acest procesor. Abia aștept “să-l pun la treabă”.?

  7. Trebuie sa fi retard mintal sa crezi ca un telefon cu 2 gb ram poate sa intreaca un laptop fie el si cu i5 si 8 gb ram care are placa video dedicata . Plus ca vorbim de s8 care are ecran 2k si 4gb ram vs 1240×720( anul 2009 -iphone) . Plus ca titlul e atat de mizerabil formulat (umileste) de imi este si scarba sa vad traducere articolului. Editare video auzi – ba habar nu aveti ce inseamna editare video tampitilor procesor: i7 6950 procesor de 2000+ euro 12cu 24 de core uri are aceeasi performanta cu mizeria asta de telefon ?! O infectie de articol care creeaza orgasm intre boschetarii ce vad doar iphone si BeMeWe 98 . Baga ti va ba mintile in cap cu mizeria asta de articol.

  8. Argumentul asta e atat de stupid… s-au facut atatea teste in care s-a demonstrat ca rezolutia nu conteaza. Nu ma crezi? Testeaza intr-un magazin, am facut si eu cu unitatile de test.

  9. Za1 si un iphone 6 cu iOS 8 nu se misca rau. Nimeni nu isi ia un tel pt argumentele alea.
    Oricum, sunt contra celor ce spun ca e “prea performant”. “Prea performant” pt mine inseamna ca acest telefon te va tine.. deci e bun iphone 8 pe termen mai lung fata de androizi.

  10. Aici arata apple cum ar trebui sa fie un samsung cu dex in caz ca vrei sa il folosesti pe post de pc. Pai ce facem samsung? Iti arata apple cum sta treaba

  11. Ce camera mai buna..ai luato razna si tu zaone?cu ce e camera mai buna ca la s7 sau s8..1.7..ce vb aici..ati uitat ce poate face o camera de s7 sau s8?

  12. haahhahahahaaha comfort cand iti urla acel motor in habitaclu ?? hahahaahha alta comparatie prroasta
    Si performantele, si diferentele dintre acestea se vor vedea incepand cu ios12

  13. hahah, e bine ca gandesti la fel ca el….sa nu uitam telefoanele primesc soft nou an de an ce pot incetini performantele, pe cand masinile nu prea

  14. Ce crezi am incarcat bateria la s7 in 20 de min 60 la suta….asta conteaza. Ne vedem la noapte..daca aveti baterie.ceea ce conteaza iphone nu are punct….

  15. Cand am nevoie de ecran mai mare folosesc MacBook Pro 15 Retina, iPhone-ul si iPad-ul 2017 pe care il am le-as folosi cand sunt plecat pe undeva sau trebuie sa ma vad cu un client repede, si sa nu mai trec pe acasa dupa Mac. Oricum proiectul final il termin in Mac.

  16. Tu nu ai capacitatea să înțelegi comparația. Dacă tu crezi că AMG face zgomot în habitaclu, e clar că ești obișnuit cu Dacia Papuc doar.
    Zgomotul exterior al gazelor din țeava de eșapament este produs prin tehnologia AMG Sport Exhaust, dar în habitaclu, mașina este incredibil de silențioasă.

    AMG 65 are tehnologie pe care Ferrari nu o va avea niciodată. Unele tehnologii necesită hardware greu, iar Ferrari le va evita ca să păstreze o greutate mică, și astfel să aibă performanțe.

    AMG:
    – scanarea geometriei drumului pentru ajustarea suspensiilor
    – controlul forței G în viraje
    Astea sunt două tehnologii incredibile care îți oferă confort teribil față de Ferrari.
    Nu mai vb despre confortul în general pe care îl ai în habitaclu, că tu oricum nu poți înțelege.

  17. se vede ca nu cunosti si nu umbli in lumea mare cu bani,si nu ai pus piciorul in amg 63 de ex…nu are cum sa fie silentios cand accelerezi sau motorul este rece…fata de al meu ce este silentios tun chiar si cand fac kick down pt depasire…nu ai treaba, ferrari nu vrea ce are amg, ferrari este o opera de arta pana si sunetul este opereta
    Sa nu mai vorbim pe curbe,ce confort iti ofera ferrari vs amg…balans etc
    banuiesc ca stii ca exista amg si SUV, de ex GLE/GLC AMG ceea ce are un balans muuult mai mare pe viraje…
    nu serios, lasa-ma cu confortul tau din brosuri, cand o sa ai macar un mercedes, nu amg, mai vorbim. Vrei sportivitate pe segmentul acesta, nu iei amg (decat daca sunt cele noi cu 4matic+) ci iei bmw M

  18. Esti la fel de limitat ca autorul articolului. Nu am spus “cumpara samsung ca e mai bun “sau “iphone 8/ X(10)nu e bun de nimic” . Ci faptul ca benchmark-urile sunt niste minciuni platite. Te-ai simtit atacat la faza cu bemewe* si iphone , stai linistit am observat ca esti “dala “cu BMW M Power din targ de la Vitan din comentariile pe care le tot postezi pe aici. Hai o seara buna.

    P.S. Lasa Guta,Fitele si Salam-ul si foloseste ti tartacuta ca nu toti care critica sunt automat saraci sau tigani. Eu sunt unu din persoane care face editare video si modelare , la mine nu merge cu “editare video pe telefon” – daca pui un emoji pe un video nu e editare de altfel nici daca tai 10 secunde din el nu editare. Va las cu orgasm la Iphone X oricum vi -l cumparati de pe bazar sau la abomanent pe 2 ani ca na “trebuie domne ca e super performant in editare video “.

  19. Vai de steaua ta de amărăștean care are două sacii papuc! Știu şi tu că existat GLE(tuit) AMG! FELICITĂRI amărăștene!
    Îți oferă Ferrari experiență în curbe? Mă kk pe experiența aia, în Mercedes a-i control electronic care înclină mașina în curbe pentru a nu simți efectul forței centrifuge care te împinge în exterior. În curbe se strâng scaunele în jurul tău, ai programe de masaj, luminile interioare sunt de pe altă planetă, sistemul audio este perfect. Pur și simplu este o mașină de nișă din altă ligă.

    Îmi spui tu de AMG și de Ferrari! Vai de steaua ta!

  20. la ce te referi? nu uita, inainte sa imi dai un raspuns, ca aici vorbeam de ipad pro + iphone x ce este un smartphone inca compact …deci verifica sa vezi cine zicea ce de display si nu de fizic

  21. hai ca deja ma plictisesti, aceeasi oameni saraci ce se dau mari cunoscatori fara sa fi pus atins mers etc. Chiar esti 0, omul ce doar citeste brosuri nu se poate lua in considerare ca avand experienta

  22. Tu ai motor silențios pentru că îl ții la 1500 turații, și pentru că are 1800 cmc. Eventual, îl și oprești la vale ca să nu consume benzină (sau GPL).
    Tu crezi că Mercedes făcea vârful de serie cu motor zgomotos, rrrright?
    Rămâi la Mercedesul tău 180 CDI, probabil cumpărat SH, și lasă jucăriile scumpe că nu sunt de tine.

    Nu spun, Ferrari este bijuterie, dar este o bijuterie mai simplă decât bijuteria AMG S65

  23. nope, motoarele v6 sunt mult mai silentioase precum V8 sau V12…este stiintific in kkt…si inca 1 data am scris, si cand fac kick down daca stii ce inseamna tot este mult mai silentios fata de un amg V8 cand faci kick down
    Nu exista incultule mercedes e class 180 ! serios nici brosuri nu prea stii sa citesti observ

  24. AMG 65 are V12 biturbo diletantule, nu V8. Eu vb despre 65, o mașină a cărui manual de utilizare cuprinde mai multă informație decât ai citit tu în toată viața ta.
    Motorul V12 este fără moarte, cel mai bun, dar tu habar nu ai, că al tău are 4 cilindri în linie, pe GPL.

    Rolls-Royce are motor de peste 6000 cmc și este cea mai silențioasă mașină în habitaclu.
    O fi motorul zgomotos, dar habitaclul este bine antifonat.
    Tu ești prea diletant ca să înțelegi diferența între un Mercedes S și un Mercedes E amărât.

  25. vorbim in general de amg da? deci amg 63 are V8 amg 65 are v12. Ok, unii citesc manualul de pe net bravo Eu nu as vorbi fara sa stii…vrei sa vezi ce fara moarte este un amg 63S?. Din pacate, saracilor nu le este expusa in general o astfel de masina la showroom nici macar pt drive test,f rar…deci nu ai de unde stii multe

  26. serios, tu compari RR cum este construita si la ce greutate are cu AMG??? ba tu esti putin redus? amg sunt facute pt cei pasionati de zgomot putere si sportivitate, deci un om ce vrea amg nu vrea silentiozitatea pe care o ofera RR cu constructia ce nu lasa sonorul evacuarii sau al motorului in habitaclu…vai de capul tau…serios, tu te documentezi din tramvaie a?

  27. Da’ eu când zic că ecranele 2k au prea multe puncte pe suprafața lor, strâmbi din nas că cică ochiul tău vede mai bine decât Ochilă a lu’ Creangă.

  28. Nu,eu ma refeream la ce ziceai tu ca se poate face pe un display de 5-6 inch si cat de mizerabila e experienta(editare,split screen,bla)…dar se pare ca acum pe iphone experiena nu mai e mizerabila,nici macar pe 4.7 inch.

  29. Cu parere de rau dar este o diferenta mare intre geekbench la modul si felul de punctaj intre android si ios. Pentru mine (personal) iphone x este un telefonul superb dar nu se compara cu samsung galaxy s8 plus mai ales cu note8 sunt cu totul peste si apoi de pret nici nu mai zic.

  30. Tot samsung e mai bun,si are putere de procesare mai mare ca iphone pe clear OS,si asa cu Tw UI merita mai mult decat oricare iphone,fara editarea video iphone e cu 2 sec per total mai rapid ca samsung.

  31. Site sclav… Punctajul în benchmark nu e totul la un telefon. Nu prea va aud laudandu-va cu designul. Aaa… nu prea aveti de ce… Tot nasol arată…