iPhone 8 UMILESTE Galaxy S8, Note 8 in Performante

iPhone 8 umileste Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note 8, OnePlus 5, MacBook Pro 13 inch 2017 si Dell XPS 13 in performante pentru puterea de procesare.

iPhone 8 umileste Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note 8, OnePlus 5, MacBook Pro 13 inch 2017 si Dell XPS 13 intr-o serie de teste de performante. Mai jos puteti vedea rezultatele pe care iPhone 8 si iPhone 8 Plus le-au obtinut in aceste comparatii, tot ceea ce am vazut pana acum inaintea lansarii dovedindu-se a fi 100% adevarat, iar noile telefoane Apple sunt cele mai performante din intreaga lume.

iPhone 8 umileste Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8 in performante, avand un punctaj cu peste 50% mai mare decat cel pe care-l obtin telefoanele Android. Aici vorbim despre puterea de procesare a iPhone 8 in comparatie cu cea a Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, deoarece in testele de performanta grafica, diferenta este aproape dubla intre cele patru modele de telefoane.

iPhone 8 obtine rezultate si mai bune in comparatie cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8 cand vine vorba despre editarea video, aici diferenta fiind si mai mare. iPhone 8 reuseste sa editeze un clip video in 42 de secunde, in timp ce Samsung Galaxy Note 8 are nevoie de 183 de secunde, iar Samsung Galaxy S8 are nevoie de 247 de secunde, produsul Apple fiind de peste 4 ori mai rapid decat ambele telefoane Android.

iPhone 8 UMILESTE Galaxy S8, Note 8 Performante 1

iPhone 8 UMILESTE Galaxy S8, Note 8 in performante

iPhone 8 isi arata aici diferentele majore in performante in comparatie cu Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, produsul Apple “stralucind” in fata concurentei. iPhone 8 continua seria de succes a telefoanelor Apple care au performante exponential mai bune fata de concurenta Android, insa anul acesta Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8 sunt umilite mai rau decat predecesoarele.

iPhone 8 UMILESTE Galaxy S8, Note 8 Performante 2

iPhone 8 are performante mult mai bune si decat cele ale unui MacBook Pro 13 inch care are procesor Intel i5, dar si decat un laptop Dell XPS 13 inch. iPhone 8 nu este primul telefon al Apple care intrece un MacBook in performante, dar ceea ce obtine acest model in teste este cu adevarat remarcabil, mai ales ca nimeni nu se astepta la un asemenea salt in comparatie cu modelele anterioare.

iPhone 8 UMILESTE Galaxy S8, Note 8 Performante 3

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au performante identice si iPhone X va avea exact aceleasi performante in momentul in care va fi lansat oficial. Performantele foarte bune ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt date de noul chip A11 Bionic pe care compania Apple l-a implementat in telefoanele sale, acesta avand un procesor cu 6 nuclee si 2/3 GB RAM DDR 4 de ultima generatie, rezultatele fiind vizibile cu ochiul liber.

Voi ce parere aveti despre performantele obtinute de catre iPhone 8 si iPhone 8 Plus in teste, chiar daca un sunt 100% vizibile in utilizarea obisnuita ?