iPhone 8 este Surprinzator de Rezistent (VIDEO)

iPhone 8 este surprinzator de rezistent intr-un prim test facut dupa lansare, Apple creand un telefon care sa reziste la aproape orice fel de probleme.

iPhone 8 este surprinzator de rezistent in primul test facut pentru noul telefon al companiei Apple dupa ce primele unitati au fost livrate catre clientii din diverse tari. In clipul video de mai jos puteti vedea cum rezista iPhone 8 intr-un test care-i pune ecranul si carcasa de sticla fata in fata cu obiecte menite sa le distruga, insa asa cum a afirmat si compania Apple, ele rezista fara probleme.

iPhone 8 are un ecran care este protejat cel mai probabil de sticla Gorilla Glass, el rezistand la fel de bine la zgarieturi precum sticla de protectie folosita pentru iPhone 7. In cazul monedelor, cheilor si a altor obiecte le care le veti avea prin buzunare, iPhone 8 ar trebui sa reziste suficient de bine, asa ca n-ar trebui sa va temeti de asta, insa este bine sa aveti si o folie de protectie pentru ecranul telefonului.

iPhone 8 este surprinzator de rezistent si nu se indoaie

iPhone 8 are rezistenta crescuta si pentru indoire, iar asta pentru ca telefonul refuza sa se indoaie in ciuda eforturilor youtuberilor de a il distruge. In comparatie cu iPhone 7, iPhone 8 nici macar nu se deschide usor pe laterale pentru a arata adezivul care ii protejeaza interiorul carcasei de contactul cu apa, iar asta pentru ca Apple a sudat bucati de otel in interior pentru a face carcasa mai rigida.

iPhone 8 este, practic, mai rezistent decat iPhone 7, iar aceasta este o veste foarte buna pentru clientii din intreaga lume. Ca sa fiu complet sincer, nu ma asteptam ca iPhone 8 sa fie mai rezistent decat iPhone 7, insa iata ca Apple ne surprinde placut cu asta si cel mai probabil vorbim inclusiv despre o rezistenta crescuta la contactul cu apa si praful, caracteristici cu care Apple se lauda serios.

Articolul precedentiPhone 8 – Precomanda la Telekom Romania
Articolul următoriPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus – Performantele Testate
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.