iPhone 8 este Surprinzator de Rezistent (VIDEO)

iPhone 8 este surprinzator de rezistent intr-un prim test facut dupa lansare, Apple creand un telefon care sa reziste la aproape orice fel de probleme.

iPhone 8 este surprinzator de rezistent in primul test facut pentru noul telefon al companiei Apple dupa ce primele unitati au fost livrate catre clientii din diverse tari. In clipul video de mai jos puteti vedea cum rezista iPhone 8 intr-un test care-i pune ecranul si carcasa de sticla fata in fata cu obiecte menite sa le distruga, insa asa cum a afirmat si compania Apple, ele rezista fara probleme.

iPhone 8 are un ecran care este protejat cel mai probabil de sticla Gorilla Glass, el rezistand la fel de bine la zgarieturi precum sticla de protectie folosita pentru iPhone 7. In cazul monedelor, cheilor si a altor obiecte le care le veti avea prin buzunare, iPhone 8 ar trebui sa reziste suficient de bine, asa ca n-ar trebui sa va temeti de asta, insa este bine sa aveti si o folie de protectie pentru ecranul telefonului.

iPhone 8 este surprinzator de rezistent si nu se indoaie

iPhone 8 are rezistenta crescuta si pentru indoire, iar asta pentru ca telefonul refuza sa se indoaie in ciuda eforturilor youtuberilor de a il distruge. In comparatie cu iPhone 7, iPhone 8 nici macar nu se deschide usor pe laterale pentru a arata adezivul care ii protejeaza interiorul carcasei de contactul cu apa, iar asta pentru ca Apple a sudat bucati de otel in interior pentru a face carcasa mai rigida.

iPhone 8 este, practic, mai rezistent decat iPhone 7, iar aceasta este o veste foarte buna pentru clientii din intreaga lume. Ca sa fiu complet sincer, nu ma asteptam ca iPhone 8 sa fie mai rezistent decat iPhone 7, insa iata ca Apple ne surprinde placut cu asta si cel mai probabil vorbim inclusiv despre o rezistenta crescuta la contactul cu apa si praful, caracteristici cu care Apple se lauda serios.

10 COMENTARII

  1. Teste au fost aproape corecte dar mai putin una nu!….la nervi am facut iphone-ul meu 7 barca, zici ca era Lg-ul ala flex sau cum se numea. Dar ecranul a rezistat eroic.

  2. În clip zice si ca sticla nu pare mai rezistentă decât cea de pe restul telefoanelor. De asemenea, camera de filmat nu are safir, fiindcă Apple s-a zgârcit si sticla iese în relief ca să poată fi zgâriată mai ușor.

  3. JerryRigEverything care a si testat in detaliu lucrul asta, a pus urmatoarea intrebare mai demult “How impure can your sapphire be and still call it sapphire?” ?

  4. Pai băiatul asta ne spune in acest video ca iPhone 8 a obținut acelaș scor ca iPhone 7. Deci este aceeași sticla, aceeași calitate, iPhone 8 nu este mai rezistent la zgârieturi decât iPhone 7, despre ce vorbim?