iPhone 8 – Precomanda la Telekom Romania

iPhone 8 la precomanda la Telekom Romania are preturile dezvaluite si impreuna cu iPhone 8 Plus sunt mai scumpe decat la alti parteneri Apple din tara.

iPhone 8 cu precomanda la Telekom Romania este disponibil inca din cursul noptii trecute, toate modelele fiind listate in aceasta pagina de catre operatorul de telefonie mobila. In mod complet surprinzator, Telekom a deschis precomenzile pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus in cursul noptii, asta desi de obicei ele erau deschise abia a doua zi dimineata, asa ca vorbim despre o schimbare interesanta de atitudine.

iPhone 8 la Telekom are preturi care sunt mai mari decat cele de la Orange si Vodafone, insa este normal din moment ce operatorul nu are vanzari chiar atat de grozave. Pretul iPhone 8 si iPhone 8 Plus la Telekom este totusi mai mic inclusiv decat la eMAG, in mod surprinzator, asa ca puteti cumpara telefoanele la preturi destul de bune, ele fiind oricum vandute decodate de catre operatorul de telefonie mobila.

iPhone 8 64 GB costa la Telekom 3699 LEI in toate versiunile de culori, in timp ce iPhone 8 256 GB are un pret de 4599 LEI in momentul de fata la operator. Diferenta intre modelele cu 64 GB si 256 GB spatiu de stocare ale iPhone 8 este de 900 de LEI, sau 200 de euro, mai mult decat la Orange sau Vodafone, insa din moment ce Telekom are preturi mai mari decat la competitori, e normal sa fie si o asemenea diferenta.

iPhone 8 – precomanda la Telekom Romania

iPhone 8 pret abonament Telekom

iPhone 8 Plus 64 GB este vandut de catre Telekom Romania la preturi care incep de la 4199 LEI, in timp ce iPhone 8 Plus 256 GB costa 4999 LEI. Pretul iPhone 8 si iPhone 8 Plus la Telekom Romania este similar cu cel din Apple Store Europa, dar nu mai mic, asa cum se intampla la cei de la Orange, asa ca, din pacate, nu veti cumpara telefoanele cu un beneficiu major fata de restul europenilor.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi precomandate de la Telekom Romania din aceasta pagina, livrarile urmand a incepe deasemenea din data de 29 septembrie. iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt vandute decodate de catre cei de la Telekom Romania, operatorul comercializand telefoanele inclusiv la persoanele care nu au abonamente pentru serviciile pe care le ofera Telekom in Romania.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt lansate de catre Telekom Romania fara Apple Watch 3, acest ceas inteligent fiind oferit in Romania doar de alti parteneri ai Apple. Telekom Romania ar putea avea si un magazin deschis in noaptea de 29 septembrie pentru lansarea iPhone 8, dar acest lucru nu este sigur, cei de la Vodafone avand de obicei magazinele deschise in noptile lansarilor pentru ca orice client dornic sa aiba telefonul in mana seara.

iPhone 8 Precomanda Telekom Romania

2 COMENTARII

  1. Phone 8 Plus 64 GB este vandut de catre Telekom Romania la preturi care incep de la 4199 LEI? pe site e 3699, nu ca tin cu ursu’ la vdf sau org e mai ieftin, dar nici asa dezinformare.