iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus – Performantele Testate

iPhone 8 Plus si iPhone 7 Plus au performantele comparate intr-un prim clip video care ne arata cat de rapid este noul telefon lansat de catre Apple.

iPhone 8 Plus apare intr-un prim test de performante in care este pus fata in fata cu iPhone 7 Plus pentru a ni se arata care dintre ele este mai rapid. Dupa cum puteti observa chiar din primele minute, diferentele in utilizarea zilnica a iPhone 8 Plus nu sunt mari in comparatie cu iPhone 7 Plus, desi primul are putere de procesare aproape dubla fata cel de-al doilea, dar Apple l-a limitat serios.

iPhone 8 Plus este mai rapid decat iPhone 7 Plus in efectuarea de task-uri foarte complexe, cum ar fi procesarea de clipuri video, sau imagini, insa in rest diferentele sunt minore. Navigarea pe internet este deasemea un alt punct in care iPhone 8 Plus ar trebui sa fie ceva mai rapid fata de iPhone 7 Plus, insa Apple pare sa fi tinut puterea de procesare “in frau” pentru a nu face vechile modele sa para extrem de incete.

iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus – Performantele Testate

iPhone 8 Plus este cel mai performant telefon mobil lansat vreodata, diferentele fata de vechile modele ale iPhone si telefoanele Android fiind uriase in benchmark-uri. In utilizarea de zi cu zi, puteti observa ca iPhone 8 Plus nu va aduce un spor urias de performante in comparatie cu iPhone 7 Plus, sau iPhone 7, dar acest lucru este de asteptat, el trebuind doar sa arate ca este usor mai rapid.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu pot fi cu mult mai rapide decat vechile modele pentru ca Apple ar genera impresia ca vechile telefoane sunt depasite din toate punctele de vedere. In aceasta idee, iOS-ul ruleaza totul cam la fel pe iPhone 8 Plus si iPhone 7 Plus, insa daca animatiile ar fi complet dezactivate, atunci s-ar vedea diferentele reale intre performantele celor doua dispozitive in utilizarea zilnica.

9 COMENTARII

  1. Suspect esti tu :)))
    E logic sa tina in frau performantele prin animatii pentru ca altfel oamenii care au iPhone 7, 6S, etc, s-ar simti pacaliti, ca au telefoane foarte incete. O sa puna in genunchi si Snapdragon 845, stai linistit.

  2. Ba da, ar nu umilind produsele pe care le-ai lansat anul trecut si inca le vinzi. Aici e vorba de mult marketing, nu de a da cu ciocanul si de a fugi mai departe.

  3. Aici cred ca cei de la Apple au cam picat testul ….. nu a prea convins lumea sa faca schimbarea . Multi care au iphone 6s 6s plus 7 si 7 plus or sa stea linistiti anul asta . Saltul este ok de la i6 la i8 . Sunt curios daca la fel “ o sa se inghesuie “ lumea si la iphone X

  4. Buna seara!!! Cu o intrebare totodata si un sfat va deranjez si eu daca se poate!!! De cateva zile am achizitionat de la emag un iphone 7 plus de 32 gb la pretul de 3260 ron, acum ma gandeam sa fac stornare si cumparare de 128 gb la pretul de 3530 , adica 270 ron in plus pt 96 gb, dar la fel ma gandesc ca nu e nici enorma diferenta intre iph 7 plus ori 8 de 64….nu stiu ce sa aleg, ma gandeam ca poate ma puteti ajuta cu un sfat.
    Tel il folosesc doar pt folosire normala si cred ca mi-ar ajunge si cei 32gb actuali dar parca e prea mica diferenta si ofera mult mai multe……
    Multumesc!!!