iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus – Performantele Testate

iPhone 8 Plus si iPhone 7 Plus au performantele comparate intr-un prim clip video care ne arata cat de rapid este noul telefon lansat de catre Apple.

iPhone 8 Plus apare intr-un prim test de performante in care este pus fata in fata cu iPhone 7 Plus pentru a ni se arata care dintre ele este mai rapid. Dupa cum puteti observa chiar din primele minute, diferentele in utilizarea zilnica a iPhone 8 Plus nu sunt mari in comparatie cu iPhone 7 Plus, desi primul are putere de procesare aproape dubla fata cel de-al doilea, dar Apple l-a limitat serios.

iPhone 8 Plus este mai rapid decat iPhone 7 Plus in efectuarea de task-uri foarte complexe, cum ar fi procesarea de clipuri video, sau imagini, insa in rest diferentele sunt minore. Navigarea pe internet este deasemea un alt punct in care iPhone 8 Plus ar trebui sa fie ceva mai rapid fata de iPhone 7 Plus, insa Apple pare sa fi tinut puterea de procesare „in frau” pentru a nu face vechile modele sa para extrem de incete.

iPhone 8 Plus vs iPhone 7 Plus – Performantele Testate

iPhone 8 Plus este cel mai performant telefon mobil lansat vreodata, diferentele fata de vechile modele ale iPhone si telefoanele Android fiind uriase in benchmark-uri. In utilizarea de zi cu zi, puteti observa ca iPhone 8 Plus nu va aduce un spor urias de performante in comparatie cu iPhone 7 Plus, sau iPhone 7, dar acest lucru este de asteptat, el trebuind doar sa arate ca este usor mai rapid.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu pot fi cu mult mai rapide decat vechile modele pentru ca Apple ar genera impresia ca vechile telefoane sunt depasite din toate punctele de vedere. In aceasta idee, iOS-ul ruleaza totul cam la fel pe iPhone 8 Plus si iPhone 7 Plus, insa daca animatiile ar fi complet dezactivate, atunci s-ar vedea diferentele reale intre performantele celor doua dispozitive in utilizarea zilnica.

Articolul precedentiPhone 8 este Surprinzator de Rezistent (VIDEO)
Articolul următoreMAG – Husele Apple pentru iPhone 8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.