iPhone 8 – PRET la eMAG, Orange si Vodafone

iPhone 8 are pretul la eMAG, Orange Vodafone anuntate la precomanda inca de aseara, impreuna cu iPhone 8 Plus avand cost mai mic decat in Apple Store.

iPhone 8 are pretul la eMAG, Orange si Vodafone dezvaluit inca de aseara, dupa ce precomenzile au fost deschise in mod oficial in Romania de catre principalii parteneri ai Apple. In momentul de fata puteti precomanda iPhone 8 si iPhone 8 Plus de la eMAG, Orange si Vodafone, fiecare dintre cei trei parteneri ai companiei Apple avand in continuare unitatile, aparent, in stoc cu livrare in 29 septembrie.

eMAG

iPhone 8 are pret la eMAG, in aceasta pagina, care se incadreaza in ceea ce v-am spus eu inaintea deschiderii precomenzilor, asa ca stiati la ce sa va asteptati astazi de la magazinul online. Mai exact, pretul iPhone 8 incepe la eMAG de la valoarea de 3750 de LEI pentru versiunea cu 64 GB spatiu de stocare, in timp ce iPhone 8 256 GB costa 4550 de LEI la magazinul online incepand de aseara.

Pretul iPhone 8 Plus 64 GB la eMAG incepe de la valoarea de 4280 de LEI incepand de aseara, in timp ce iPhone 8 Plus 256 GB costa 5070 de LEI la magazinul online. Cei de la eMAG ar trebui sa va poata livra orice precomanda pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus plasata chiar si la aceasta ora, asa ca daca inca nu ati reusit sa faceti una, va recomand sa va grabiti cat inca mai aveti ocazia de a plasa precomanda dorita la magazin.

Orange

iPhone 8 la Orange este vandut de catre operatorul de telefonie mobila in aceasta pagina, aici fiind stocurile cele mai mari pentru clientii din Romania. Pretul iPhone 8 64 GB la Orange incepe de la valoarea de 769 de euro, sau 3536 LEI, fiind cu 30 de euro, sau 140 de LEI, mai mic decat cel din Apple Store Germania, iPhone 8 256 GB costand 929 euro, sau 4271 LEi, tot cu 30 de euro mai ieftin decat in Apple Store.

iPhone 8 Plus 64 GB are la Orange preturi care incep de la 869 de euro, sau 3995 LEI, in timp ce iPhone 8 Plus 256 GB are preturi care incep de la 1049 LEI, sau 4823 LEI. Preturile iPhone 8 si iPhone 8 Plus la Orange Romania sunt cele mai mici din tara noastra in momentul de fata, cu minim 140 de LEI sub cele practicate de catre compania Apple in magazinele sale europene, lucru demn de toata lauda.

Vodafone

iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi precomandate inclusiv de la Vodafone din cursul noptii trecute, preturile practicate de catre operator fiind foarte apropiate de cele ale Orange. iPhone 8 64 GB are pretul de 779 euro, sau 3581 LEI, in Romania, iPhone 8 256 GB avand pretul de 949 de euro, sau 4363 LEI, substantial mai mari decat cele pe care le ofera Orange Romania in momentul de fata pentru clienti.

iPhone 8 Plus 64 GB costa 889 euro, sau 4087 LEI incepand de aseara in aceasta pagina la Vodafone Romania, in timp ce iPhone 8 256 GB costa 1069 euro, sau 4915 LEI in momentul de fata. Preturile celor de la Vodafone sunt mai mari decat cele practicate de catre Orange, insa chiar si asa, iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt mai ieftine la ambii operatori decat in Apple Store Europa, asa ca nu aveti parte decat de beneficii.

iPhone 8 PRET eMAG Orange Vodafone

Articolul precedentInfinity Blade este vandut cu pret redus pentru iPhone si iPad
Articolul următoriPhone 8 – Precomanda la Telekom Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.