iPhone 8 – Precomanda la Vodafone si Preturile

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au preturile la Vodafone anuntate impreuna cu deschiderea precomenzilor, telefoanele urmand a fi livrate din 29 septembrie.

iPhone 8 cu precomanda la Vodafone are preturile anuntate si poate fi precomandat de aici chiar acum de catre toti clientii interesati sa cumpere noile telefoane ale Apple. iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt ambele disponibile cu precomanda la Vodafone, la fel ca in cazul celorlalti parteneri ai Apple din Romania, asa ca oricine doreste sa cumpere telefonul acum o poate face direct de la operator.

iPhone 8 are preturi la Vodafone care sunt apropiate de cele din Apple Store, iar iPhone 8 Plus se afla intr-o situatie similara, operatorul parand sa aiba si destule stocuri pentru produse. Se pare ca toate versiunile de culori si spatiu de stocare sunt disponibile pentru cumparare de la Vodafone, astfel ca fanii Apple pot cumpara iPhone 8 si iPhone 8 Plus in orice versiune doresc incepand din aceasta seara.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus precomandate de la Vodafone prin aceasta pagina vor fi livrate incepand cu data de 29 septembrie, deci peste exact o saptamana, asa cum era de asteptat. Precomanda facuta imediat dupa deschiderea sesiunii va asigura de faptul ca al vostru iPhone 8 si iPhone 8 Plus va ajunge vinerea viitoare la voi, dar daca intarziati, s-ar putea sa observati ca nu veti primi telefonul chiar atat de repede precum v-ati dori.

iPhone 8 – precomanda la Vodafone si preturile

iPhone 8 are la Vodafone preturi care incep de la valoarea de 779 de euro, cu 10 euro mai mult decat la Orange, dar cu 10 euro mai putin decat in Apple Store Germania, de exemplu. Versiunea cu 256 GB spatiu de stocare a iPhone 8 are un pret de 949 de euro la Vodafone, destul de mare, dar vorbim totusi despre o crestere de 4 ori a spatiului de stocare cu o diferenta de doar 170 de euro intre modele.

iPhone 8 Plus este vandut de catre Vodafone la preturi care incep de la valoarea de 889 de euro in momentul de fata, cu 10 euro mai mult decat la Orange si cu 10 mai putin decat in Apple Store Europa. Versiunea cu 256 GB spatiu de stocare a iPhone 8 Plus costa 1059 de euro la Vodafone, cu 170 de euro mai mult decat cea standard, insa ca si in cazul de mai sus, vorbim despre o crestere a spatiului de stocare.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt, in mod surprinzator, mai ieftine decat in Apple Store Europa, iar aceasta este o veste buna pentru noi, deoarece avem parte de tratament mai bun decat altii. Deocamdata toate modelele iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt in stoc la cei de la Vodafone, asa ca orice comanda plasata va fi livrata in 29 septembrie, dar ramane de vazut cat vor mai tine stocurile in functie de cererea existenta.

iPhone 8 Precomanda Vodafone Preturile

Articolul precedentiPhone 8 la Orange – PRET la Precomanda
Articolul următoriPhone 8 – PRET la eMAG si Precomenzi Deschise!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.