iPhone 8 – PRET la eMAG si Precomenzi Deschise!

iPhone 8 are pretul la eMAG si precomenzile deschise de catre magazin, inclusiv pentru iPhone 8 Plus, comenzile putand fi plasate chiar acum de clienti.

iPhone 8 are pret la eMAG si precomenzi deschise in acest moment, magazinul online oferind posibilitatea de a comanda si iPhone 8 Plus direct din aceasta pagina, pe care va recomand sa o folositi pentru a ajunge repede la modele. iPhone 8 are pret la eMAG usor mai mare decat cele din Apple Store Europa si acest lucru era de asteptat pentru ca asa se intampla cam in fiecare an cand se lanseaza noi modele ale iPhone pe piata.

iPhone 8 la eMAG poate fi cumparat in cam toate versiunile de culori si spatiu de stocare in care compania Apple a lansat modelul, impreuna cu iPhone 8 Plus. Pretul iPhone 8 la eMAG este cel oficial la care Apple recomanda vanzarea telefoanelor in Romania, deci cam asa il veti gasi de acum incolo, exceptie facand magazine neautorizate unde iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor fi vandute la preturi mult mai mari in Romania.

iPhone 8 are pretul la eMAG foarte bun pentru un produs nou al companiei Apple, el nefiind cu mult mai mare decat cel pentru iPhone 7, dar Apple a scumpit noua serie, asa ca nu avea cum sa fie egal. Preturile iPhone 8 si iPhone 8 plus sunt de altfel apropiate de cele practicate anul trecut pentru seria iPhone 7 si de acum nu ramane decat sa sperati ca precomanda de aici sa va fie livrata in 22 septembrie.

iPhone 8 – pret la eMAG si recomenzi deschise!

iPhone 8 are pret la eMAG care incepe de la 3749 LEI pentru modelul cu 64 GB spatiu de stocare si ajunge pana la 4549 LEI pentru modelul cu 256 GB spatiu de stocare. Toate modelele de combinatii si culori pentru iPhone 8 sunt disponibile la eMAG in acest moment si toate sunt livrate de catre magazin incepand cu data de 29 septembrie, cea anuntata de catre compania Apple ca oficiala pentru noi.

iPhone 8 Plus la eMAG are preturi care incep de la 4279 LEI pentru versiunea cu 64 GB spatiu de stocare si ajung la 5069 LEi pentru versiunea cu 256 GB spatiu de stocare. Vorbim despre exact aceeasi situatie ca la iPhone 8, toate modelele iPhone 8 Plus vandute in aceasta pagina de catre magazin fiind acum inregistrate ca precomanda cu livrare in data de 29 septembrie, cea oficiala a lansarii.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus Plus precomandate de la eMAG au cele mai mari sanse de a fi livrate catre voi incepand cu data de 29 septembrie, cea oficiala pentru lansare. Cei de la eMAG primesc, in mod normal, un stoc foarte mare de produse cand se lanseaza un model nou al iPhone, asa ca iPhone 8 Plus si iPhone 8  ar trebui sa va fie livrate fara probleme in data de 29 septembrie, normal.

iPhone 8 PRET eMAG Precomenzi

5 COMENTARII