iOS 11 Blocheaza unele iPhone dupa Instalare

iOS 11 blocheaza unele iPhone dupa instalare din cauza unei posibile noi limitari de securitate implementata de catre compania Apple pentru produsele sale.

iOS 11 blocheaza unele iPhone dupa instalare, conform unor specialisti in repararea produselor Apple, iar problema pare sa fie una destul de deranjanta pentru multe persoane. Deocamdata nu se confirma faptul ca ar fi o problema care afecteaza un numar foarte mare de utilizatori care au instalat iOS 11 pe iPhone 6S, insa cei care au ecranele inlocuite cu unele contrafacute par sa aiba probleme in a rula noua versiune a iOS.

iOS 11 pare sa blocheze complet ecranele telefoanelor iPhone 6S, facand practic dispozitivele complet inutile din moment ce nu poti sa vezi ce faci pe ele. In China se vand foarte multe tipuri de componente care pot fi folosite pentru iPhone si iPad, inclusiv ecrane care nu sunt fabricate de catre Apple, iar iOS 11 pare sa le blocheze complet pe unele dintre ele, fara ca utilizatorii sa stie efectiv ce se intampla.

iOS 11 afecteaza unele sau toate telefoanele iPhone 6S care au ecrane contrafacute montate in service-uri neautorizate, deci exista risc pentru orice persoana care a facut o asemenea operatie. Nu se stie daca exista ecrane contrafacute de la anumiti producatori care sunt blocate de catre iOS 11, sau toate, iar asta pentru ca numarul celor afectati in afara Asiei nu este foarte mare, deci datele sunt destul de putine deocamdata.

iOS 11 ar putea avea prin aceasta schimbare implementata o masura de securitate care are menirea de a impiedica inlocuirea ecranelor stricate cu unele contrafacute. Deocamdata se recomanda ca toti cei care si-au inlocuit ecranul original cu unul contrafacut sa nu instaleze iOS 11, iar daca nu stiti cu ce fel de ecran v-a fost inlocuit cel stricat intr-un service neautorizat, nu prea aveti ce sa faceti decat sa va riscati.

Mai multe detalii gasiti aici.

iOS 11 Blocheaza iPhone Instalare

19 COMENTARII

  1. @daniel zaone are ceva experiența in domeniu…la Apple ma astept la orice!nu cred ca pe idevice ai vazut informații eronate pana acum

  2. pur si simplu esti cu Apple, esti cu originalul…nu cu piese ieftine, vrei incarcator la 2$? iti iei explozia, vrei display ieftin , iti iei blocarea

    I love Apple, separa saracii de bogati

  3. Srn, fanfaronule…ai citit cele scrise de mine? Lasă fanatismul la o parte și fii obiectiv ! Telefonul meu e cumpărat nou de mine, nu s-a umblat niciodată in el și se tot blochează de la update ! Ești ieftin tare de tot dacă crezi ca o mizerie de telefon face diferența între oameni ! Psaw!

  4. Decizie corecta, eu am patit asta cu o baterie inlocuita la un 4s. Am pus pe cea originala inspoi si apoi a mers facut un update . Imi spunea ca nu este o componenta originala in telefon! Vorbesc de acum 3 ani! Deci treaba este veche nu neaparat cu ios11

  5. Zaone, cred ca acest daniel, ar trebui blocat.
    @daniel: cum iti permiti sa jignesti pe toata lumea de pe aici❓
    Dute la discutii cu persoane care folosesc acelasi vocabular infect ca si tine.
    Aici esti in lumea apple, o lume civilizata cu opinii diferite exprimate decent.
    Cine te crezi tu si cu ce drept ma faci tu bulangiu❓, ma cunosti personal❓sau pe alti utilizatori❓
    Daca nu teblocheaza Zaone, m a si simti onorat sa nu ti mai vad numele la comentarii.
    Locul tau nu e aici pe idevice❗️❗️❗️

  6. Depinde. Am trimis iPhone-ul in service, iar dupa trecerea la iOS 11 deja a inceput sa mi se blocheze ecranul. Am intrebat la ei si au zis sa il trimit urgent inapoi sa ii schimbe cablul de la display. Si asta la service autorizat Apple.
    As prefera sa ii fac downgrade decat sa stau iar 3 zile fara tel