iOS 11 Blocheaza unele iPhone dupa Instalare

iOS 11 blocheaza unele iPhone dupa instalare din cauza unei posibile noi limitari de securitate implementata de catre compania Apple pentru produsele sale.

iOS 11 blocheaza unele iPhone dupa instalare, conform unor specialisti in repararea produselor Apple, iar problema pare sa fie una destul de deranjanta pentru multe persoane. Deocamdata nu se confirma faptul ca ar fi o problema care afecteaza un numar foarte mare de utilizatori care au instalat iOS 11 pe iPhone 6S, insa cei care au ecranele inlocuite cu unele contrafacute par sa aiba probleme in a rula noua versiune a iOS.

iOS 11 pare sa blocheze complet ecranele telefoanelor iPhone 6S, facand practic dispozitivele complet inutile din moment ce nu poti sa vezi ce faci pe ele. In China se vand foarte multe tipuri de componente care pot fi folosite pentru iPhone si iPad, inclusiv ecrane care nu sunt fabricate de catre Apple, iar iOS 11 pare sa le blocheze complet pe unele dintre ele, fara ca utilizatorii sa stie efectiv ce se intampla.

iOS 11 afecteaza unele sau toate telefoanele iPhone 6S care au ecrane contrafacute montate in service-uri neautorizate, deci exista risc pentru orice persoana care a facut o asemenea operatie. Nu se stie daca exista ecrane contrafacute de la anumiti producatori care sunt blocate de catre iOS 11, sau toate, iar asta pentru ca numarul celor afectati in afara Asiei nu este foarte mare, deci datele sunt destul de putine deocamdata.

iOS 11 ar putea avea prin aceasta schimbare implementata o masura de securitate care are menirea de a impiedica inlocuirea ecranelor stricate cu unele contrafacute. Deocamdata se recomanda ca toti cei care si-au inlocuit ecranul original cu unul contrafacut sa nu instaleze iOS 11, iar daca nu stiti cu ce fel de ecran v-a fost inlocuit cel stricat intr-un service neautorizat, nu prea aveti ce sa faceti decat sa va riscati.

Mai multe detalii gasiti aici.

iOS 11 Blocheaza iPhone Instalare