iPhone 8 – Primele Poze facute de Clienti

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au noile camere puse in evidenta de catre primele poze publicate de catre clientii Apple care au cumparat telefoanele ieri.

iPhone 8 are primele poze facute de catre utilizatorii obisnuiti aparute pe internet pentru a ne arata cam cat de buna este camera noului telefon al companiei Apple, dar si cea a iPhone 8 Plus, ambele fiind cele mai bune integrate vreodata in telefoane mobile lansate pe paita.

iPhone 8 Plus vine cu noi functii pentru Portret, utilizatorii putand acum sa aplice efecte profesionale pentru pozele facute, astfel incat acestea sa para ca sunt inregistrate in studiouri foto profesionale folosind aparate DSLR, compania Apple oferind functii extrem de interesante pentru noi.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus beneficiaza de noi senzori de imagine, dar si de un procesor de imagine imbunatatit substantial de catre compania Apple, iar rezultatele sunt pe deplin vizibile in imaginile pe care le puteti vedea mai jos.

View this post on Instagram

Ahead of the launch of @apple’s iPhone 8 and iPhone 8 Plus tomorrow, we got five Singaporean photographers to capture the Lion City in their own unique way. Here, @blackmobil, @_yafiqyusman_ and @girleatworld share their portraits. See the full portfolio on harpersbazaar.com.sg! #HarpersBazaarSG #ShotoniPhone8Plus

A post shared by Harper's BAZAAR Singapore (@harpersbazaarsg) on

https://www.instagram.com/p/BZV8l8eASw5/

9 COMENTARII

  1. M am uitat pe situl DxOMark și am analizat noul lor protocol de testare și cum au ajuns ei la astfel de scoruri
    Numai de bine la protocolul de testare, gama de testare ce acoperă mai multe opțiuni, dar doar atât…. Pentru ca în rest e clar ca Apple ia platit gras
    În toată vorbaraia lor a fost numai un terminal, și anume i7 Plus, atat, nimic mai mult, dar și la comparații, au testat în toate comparațiile i7 Plus, Pixel și atenție S6 Edge terminal vechi de 2 ani , nu S7 Edge, nu S8, nu N8, S6 Edge toată ziua și Nokia 808… Și ca să fie treaba treaba nu nu a re testat nici S7 Edge, nici S8 sau alte terminale
    Deci e clar cum a obținut i8 și i8 Plus scoruri uriașe (92 și 94) când de fapt nici nu meritau nici 88, din moment ce au atâtea lipsuri fata de ceilalți (pana și cei care au comentat au spus ca Apple ia plătit)
    Dacă ar fi fost o comparație corecta ar fi re testat S7 Edge și S8 și ar fi testat N8 (ca tot a apărut înainte lui i8) și ar fi făcut o comparație cu i8 și i8 Plus, iar N8 cu X

  2. Nu am testat inca iphone8plus dar din ce vad prin poze,face poze bune(poate putin prea cu HDR,dar bune),insa pozele alea mizerabile erau facute probabil cu iphone 2G,nicidecum cu Note 8.Totusi,era normal si necesar sa apara astfel de gogomanii,avand in vedere lansarea trista de care a avut parte seria 8 de iphone si interesul scazut chiar si al fanilor.Din pacate,se triseaza mult prea pe fata si deloc inteligent,probabil la comamda trisorilor se afla chiar Craig Federighi,cel care nu s-a obosit macar sa verifice telefoanele ale caror functii se pregatea sa le prezinte pe scena.