iPhone 8 – Primele Poze facute de Clienti

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au noile camere puse in evidenta de catre primele poze publicate de catre clientii Apple care au cumparat telefoanele ieri.

iPhone 8 are primele poze facute de catre utilizatorii obisnuiti aparute pe internet pentru a ne arata cam cat de buna este camera noului telefon al companiei Apple, dar si cea a iPhone 8 Plus, ambele fiind cele mai bune integrate vreodata in telefoane mobile lansate pe paita.

iPhone 8 Plus vine cu noi functii pentru Portret, utilizatorii putand acum sa aplice efecte profesionale pentru pozele facute, astfel incat acestea sa para ca sunt inregistrate in studiouri foto profesionale folosind aparate DSLR, compania Apple oferind functii extrem de interesante pentru noi.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus beneficiaza de noi senzori de imagine, dar si de un procesor de imagine imbunatatit substantial de catre compania Apple, iar rezultatele sunt pe deplin vizibile in imaginile pe care le puteti vedea mai jos.

View this post on Instagram

Ahead of the launch of @apple’s iPhone 8 and iPhone 8 Plus tomorrow, we got five Singaporean photographers to capture the Lion City in their own unique way. Here, @blackmobil, @_yafiqyusman_ and @girleatworld share their portraits. See the full portfolio on harpersbazaar.com.sg! #HarpersBazaarSG #ShotoniPhone8Plus

A post shared by Harper's BAZAAR Singapore (@harpersbazaarsg) on

https://www.instagram.com/p/BZV8l8eASw5/