iOS 11 vs iOS 10 Cat de Repede se Consuma Bateria

iOS 11 ar reduce la mai putin de jumatate autonomia bateriei iPhone si iPad in comparatie cu iOS 10, conform unei monitorizari a zeci de mii de iDevice-uri.

iOS 11 si iOS 10 sunt comparate pentru a ni se arata cat de repede se consuma bateria in utilizarea iDevice-urilor cu noua versiune a sistmeului de operare al Apple. Foarte multa lume s-a plans de faptul ca bateria iPhone si iPad se consuma foarte rapid dupa instalarea actualizarii si v-am spus zilele trecute de ce iOS 11 incalzeste excesiv iPhone si iPad, iar asta are legatura si cu consumul bateriei terminalelor.

iOS 11 si iOS 10 au comparata utilizarea pe 50.000 de iPhone si ipad monitorizate de catre o companie americana, ea afirmand ca noua versiune consuma bateria mult mai repede decat cea veche. Mai exact, iOS 10 ar oferi o autonomie de aproape 250 de minute, in medie, pentru iPhone si iPad, in timp ce iOS 11 ofera o autonomia de doar pana in 100 de minute, iar aici vorbim despre utilizare efectiva.

iOS 11 vs iOS 10 cat de repede se consuma bateria

iOS 11 practic ar injumatati autonmia bateriei iPhone si iPad, in comparatie cu iOS 10, daca este sa dam crezare acestor informatii, insa ele trebuie privite destul de circumspect. 50.000 de iDevice-uri reprezinta o baza de utilizatori foarte mica in comparatie cu totalul de peste 1 miliard, asa ca e greu de spus cat de valide sunt informatiile pentru vasta majoritate a celor care folosesc iOS.

iOs 11 trece printr-un proces de optimizare imediat dupa instalare pe iPhone si iPad, asa ca in primele 2 zile exista consum foarte mare de resurse pe iDevice-uri. Acesta reduce substantial autonomia bateriei, insa aceasta revine la valori mai bune dupa aceasta perioada, sa ca probabil lumea se va plange din ce in ce mai putin saptamana viitoare in legatura cu autonomia bateriei iDevice-urilor.

iOS 11 consum baterie

16 COMENTARII

  1. atat pe un 5s cat si pe un 6s plus , bateria s-a consumat extrem de repede. Nu o sa mai fac greseala sa instalez prima versiune – probabil ca ios 11.3.3 va fi mai ok in a consuma resursele