iOS 11 – Lag-ul Butonului Home pe iPhone

iOS 11 are lag in folosirea butonului Home pe iPhone pentru a inchide aplicatiile deschise pe telefoane, problema fiind destul de ciudata pentru Apple.

iOS 11 are lag la butonul Home pe unele telefoane iPhone, iar clipul video de mai jos ne arata destul de bine cum se manifesta acest “bug” pe telefoanele Apple. Ca sa fiu complet sincer, l-am observat inca din perioada beta a iOS 11 si am considerat ca e vorba despre ceva ce va fi rezolvat pana in momentul lansarii versiunii finale a sistemului de operare, dar se pare ca destul de multa lume il are deasemenea.

iOS 11 are o intarziere de cateva sutimi de secunda intre momentul apasarii butonului pentru inchiderea unei aplicatii si inchiderea efectuv, totul tinand de actionarea comenzii in sine. De ce exista o asemenea intarziere intre actionarea comenzii si inciderea efectuva a aplicatiei in iOS 11 nu pot sa-mi dau seama, dar in timp bugul devine destul de sesizabil, mai ales ca nu este singurul intalnit in iOS 11.

iOS 11 – lag-ul butonului Home pe iPhone

iOS 11 are deasemenea lag si la rularea unor sunete, in special pentru blocare, iar in anumite situatii nici macar nu mai ruleaza sunetele pentru anumite functii. Toate aceste probleme existau si in versiunea beta a iOS 11, iar acum nu au disparut in versiunea finala si nu prea inteleg de ce ele exista in continuare, utilizatorii de iPhone si iPad raportand toate aceste probleme fara ca Apple sa le rezolve.

iOS 11 este departe de a fi perfect, insa unii acuza Apple ca acest lag pentru butonul Home este ceva implementat intentionat pentru a face vechile modele ale iPhone sa para mai incete decat sunt in realitate. Nu stiu daca aceasta este intentia Apple, sau vorbim despre o problema a iOS 11 care va fi rezolvata intr-un moment, sau altul, dar deocamdata lumea incepe sa se planga de existenta san.

Voi ati intalnit acest lag al butonului Home in iOS 11 ?

 

28 COMENTARII

  1. Asa a fost si anul trecut cu 6s si 7 pe iOS 10. 7 era mult mai responsiv si inchidea aplicatiile instant. Daca te uiti acum la o comparatie intre iPhone 7 si 8 pe iOS 11, vei vedea ca 8 e iarasi mai rapid in inchiderea aplicatiile. E totusi si o oarecare intarziere din OS, deoarece nici pe 8 nu se face instant, dar e putin mai rapid decat 7.

  2. Pe mine ma enervează când deblochez telefonul apare sus în status bar o “ceata” sus.
    La voi apare? Sau ați găsit de rezolvare la problema asta?
    Va mulțumesc.

  3. O mare problema apare atunci cand esti in convorbire si vrei sa inchizi sa preiei alta convorbire, nu se conecteaza si se blocheaza !

  4. Eu cred ca e din cauza unei simple optiuni. Am dezactivat “scurtatura accesibilitate” prin deselectarea tuturor comenzilor care functioneaza la apasarea de 3 ori a butonului home, apoi s a rezolvat 🙂

  5. Se pare ca procesorul Quad de pe i7+ si cei 3Gb rami is degeaba..!? Eu zic ca e limitat de apple intentionat, ori iOS e din ce in ce mai prost optimizat. Hardware-ul mirific de anul trecut trebuie sa duca macar o comanda banala, de baza!! ?????

  6. Conteaza de ce tine? Sau de experienta noastra? (ce e proasta!) La cum “zbura” 7+ pe ios 10, puteau sa o faca si pe noul sistem.. ca parca era “cel mai avansat”, nu?

  7. Eu in versiunile beta nu am avut probleme pe iphone 6 plus cu ios 11 dar de cand cu versiunea finala a iosului 11 adica gm golden master am se cam blocheaza in aplicatii etc

  8. Daca cintri in lumea Apple,trebuie sa te pregatesti din timp pentru tot felul de scuze penibile,iphone-ul nu are niciodata problema,intotdeauna e ceva normal,utilizatorii nu stiu sa il foloseasca.

  9. Cu un iPhone mult mai rapid. La ce-ti folosesc animațiile de nu poți trai fără ele? Îți place sa te ia cu amețeala? ??

  10. Ia dezactivate voi “scurtături accesibilitate”, și veți vedea cat de rapid devine multitasking ul pe iPhone 7 Plus!!!!!!!!

  11. Păi iphone-ul oricum e cel mai rapid,sa nu îmi spui că se poate și mai și…da,mie îmi plac animațiile,fara ele telefonul îmi pare anost.

  12. Vi s-a blocat IO11 pana acum?? Eu am iphone 7 si de cand l-am instalat ios mi s-a blocat de 2 ori … nu merge decat butonul sa blochez telefonul si sa-l deblochez .. atat!! I-am dat restart din power si vol minus si l-am repornit

  13. Update-ul de la IOS 11 este unu dintre cele mai slabe pe care le-am intalnit, in primul rand are cateva modificari care nu sunt tocmai bune, in sensul in care tragi de sus in jos pentru a vedea notificarile, (cand este deblocat tel.) iti arata si ceasul, ceea ce creeaza o zenzatie ca telefonul ar fi blocat, iti da in timpul acelei zile si (Azi mai devreme,) o porcarie, si mai are si cateva laguri in navigarea pe el.
    De asemenea, la partea de grafica au inlocuit scrisul subtire cu unul gros care arata foarte urat, daca nu vor veni cu o grafica mai frumoasa si cu noutati mai multe, ma gandesc ca galaxy 9 va fi urmatorul telefon al meu…..

  14. Am ios11 si de fiecare data cand las telefonul la incarcat imi apare notificare cu “acest accesoriu este indisponibil”, tin sa mentionez ca se incarca direct de la priza