iOS 11 – Lag-ul Butonului Home pe iPhone

iOS 11 are lag in folosirea butonului Home pe iPhone pentru a inchide aplicatiile deschise pe telefoane, problema fiind destul de ciudata pentru Apple.

iOS 11 are lag la butonul Home pe unele telefoane iPhone, iar clipul video de mai jos ne arata destul de bine cum se manifesta acest “bug” pe telefoanele Apple. Ca sa fiu complet sincer, l-am observat inca din perioada beta a iOS 11 si am considerat ca e vorba despre ceva ce va fi rezolvat pana in momentul lansarii versiunii finale a sistemului de operare, dar se pare ca destul de multa lume il are deasemenea.

iOS 11 are o intarziere de cateva sutimi de secunda intre momentul apasarii butonului pentru inchiderea unei aplicatii si inchiderea efectuv, totul tinand de actionarea comenzii in sine. De ce exista o asemenea intarziere intre actionarea comenzii si inciderea efectuva a aplicatiei in iOS 11 nu pot sa-mi dau seama, dar in timp bugul devine destul de sesizabil, mai ales ca nu este singurul intalnit in iOS 11.

iOS 11 – lag-ul butonului Home pe iPhone

iOS 11 are deasemenea lag si la rularea unor sunete, in special pentru blocare, iar in anumite situatii nici macar nu mai ruleaza sunetele pentru anumite functii. Toate aceste probleme existau si in versiunea beta a iOS 11, iar acum nu au disparut in versiunea finala si nu prea inteleg de ce ele exista in continuare, utilizatorii de iPhone si iPad raportand toate aceste probleme fara ca Apple sa le rezolve.

iOS 11 este departe de a fi perfect, insa unii acuza Apple ca acest lag pentru butonul Home este ceva implementat intentionat pentru a face vechile modele ale iPhone sa para mai incete decat sunt in realitate. Nu stiu daca aceasta este intentia Apple, sau vorbim despre o problema a iOS 11 care va fi rezolvata intr-un moment, sau altul, dar deocamdata lumea incepe sa se planga de existenta san.

Voi ati intalnit acest lag al butonului Home in iOS 11 ?