iPhone 8 Plus vs Galaxy Note 8 – Drop Test (VIDEO)

iPhone 8 Plus apare intr-un nou test de rezistenta in care este comparat cu Samsung Galaxy Note 8, insa rezultatul final nu este magulitor pentru telefon.

iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 apar astazi intr-un nou drop test facut intr-un mod ceva mai profesional decat cel de ieri, insa rezultatul final este exact acelasi pentru telefonul Apple. iPhone 8 Plus isi arata din nou fragilitatea pentru carcasa din sticla implementata de catre compania Apple, insa pe de alta parte nici Samsung Galaxy Note 8 nu este mai rezistent din acest punct de vedere.

iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 se crapa chiar de la prima scapare pe carcasa din sticla, ambele telefoane fiind la fel de afectate in aceasta situatie. In cazul scaparii cu ecranul in jos, atat Samsung Galaxy Note 8 cat si iPhone 8 Plus “supravietuiesc” fara probleme testului, ecranele fiind intacte dupa impact, insa desigur ca ar trebui inlocuite pentru ca nu mai pot fi folosite in siguranta.

iPhone 8 Plus vs Galaxy Note 8 – drop test

iPhone 8 Plus nu se descurca la fel de bine in cazul scaparii pe marginea laterala a carcasei, in aceasta situatie, ecranul sau crapandu-se mai puternic decat cel al Samsung Galaxy Note 8. Problema in cazul iPhone 8 Plus nu este ca i se crapa carcasa, ci ca bucati din ea vor sari in situatia in care aceasta se crapa, ceea ce nu vedem la Samsung Galaxy Note 8.

iPhone 8 Plus este mai fragil decat Samsung Galaxy Note 8 doar prin prisma faptului ca bucati din carcasa sa sar cand ea este crapata in timpul unui impact. Mai mult decat atat Samsung Galaxy Note 8 a rezistat la inca 10 scapari dupa cea in care a fost distrus, iPhone 8 dezintegrandu-se dupa doar 8, dar camerele ambelor telefoane au incetat sa mai functioneze, asa ca per total vorbim despre o victorie pentru telefonul Samsung.