Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 Plus – Primul Drop Test cu Surprize

iPhone 8 Plus – Primul Drop Test cu Surprize

iPhone 8 Plus apare intr-un prim drop test care ne arata cat de rezistent este noul telefon al companiei Apple in comparatie cu iPhone 7 Plus, lansat in 2016.

iPhone 8 Plus in primul drop test cu surprize ne arata daca afirmatiile companiei Apple privind rezistenta carcasei de sticla si a ecranului se dovedesc a fi adevarate. Vorbim despre un iPhone 8 Plus pe care compania Apple il lauda ca avand cele mai rezistente sticle de protectie pentru ecran si carcasa, ele fiind cel mai probabil dezvoltate impreuna cu cei de la Corning pentru o rezistenta crescuta.

iPhone 8 Plus este mai fragil decat iPhone 7 Plus, iar acest lucru este pe deplin vizibil in clipul video de mai jos, dar nu in ceea ce priveste ecranul, ci in ceea ce priveste carcasa. Pentru ca vorbim despre o carcasa din sticla pentru iPhone 8 Plus, aceasta se crapa mai usor decat cea de aluminiu a iPhone 7 plus, dar asta era si logic, avand in vedere materialele diferite folosite pentru cele doua produse Apple.

iPhone 8 Plus – primul drop test cu surprize

iPhone 8 Plus are o carcasa de sticla atat de fragila incat bucati din ea pot sari daca telefonul este scapat de la o inaltime suficient de mare. Acest lucru s-ar putea datora si faptului ca avem o camera duala care iese in afara carcasei si impactul nu este suportat de intreaga suprafata a carcasei, bucati din aceasta sarind atat in partea superioara, cat si in partea inferioara, ca niciodata pentru un telefon Apple.

iPhone 8 Plus are totusi un ecran surprinzator de rezistent, el crapandu-se abia dupa ce a fost scapat direct pe beton de la o inaltime mai mare de 3 metri. Desigur ca daca scapati telefonul in acest mod pe pietris, sau o suprafata cu pietre, atunci ecranul se va crapa mult mai usor, ca oricare altul, insa se pare ca iPhone 8 Plus are un ecran mai rezistent decat cel al iPhone 7 Plus, in final.

 • Srb Srb

  este si normal , sticla vs aluminiu, dar se vede iar ca ipone 7 RED este clar acolo cu generatia iphone 6/6plus
  A rezistat cel mai putin

 • Srb Srb

  oricum la cum au cazut si cum s-au auzit toate cazaturile…

 • E mai frumos din sticla …

 • Dan Mihai

  M-a durut sufletul cand am vazut ca testeaza iPhone Red 🙁

 • Srb Srb

  deja se pare ca multi sunt f incantati de iphone 8/8 plus

 • Srb Srb

  “Early Adopters of iPhone 8 Impressed With Glass-Backed Design and True Tone Display”

 • Alin

  Eu tot iPhone X il vreau , acuma am iPhone 6 Plus si vreau un upgrade complet diferit așa căci iPhone 8 Plus nici vorba exact la fel același telefon doar ca are îmbunătățiri și sticla pe spate.

 • Alin

  Păcat ca nu mai are 128GB spațiul de stocare care îl am acuma. 64GB prea mic așa căci 256GB singura opțiune.

 • Alin

  Prețurile in Anglia £999 pentru 64GB și £1149 pentru 256GB

 • Alin

  Ai o diferența mare de £150 între ele sigur in America ai mult mai ieftin

 • V.P

  Adevarat !!

 • amfetamin

  In Germania e 170€ diferența.

 • Leo MC

  Tu nu ai pe 6 nici 3D touch, nici gamă largă de culori, încă ai buton fizic (cu senzor de identificare mai vechi), nu este rezistent la apă, dacă ești în condiții aproape ideale, viteza ta de internet va fi limitată de modem și nu de ce oferă cel puțin unul dintre operatorii de telefonie mobilă, îți lipsește sunetul stereo.
  Acestea sunt câteva argumente rapide ca să-ți dai seama că nici măcar 7 nu este același telefon.

 • floo

  Cateva dar nu definitorii… sunt bune sa le ai daca le are telefonul dar nu as face upgrade ca sa le obtin….eu astept X pentru upgrade de la batranil meu I6 128 care implineste 3 ani in noiembrie si functioneaza perfect