iPhone 8 – PRET mai MIC in Romania ca la Apple

iPhone 8 are pret mai mic in Romania decat la Apple Store Europa, clientii romani beneficiind de costuri mai mici de achizitie pentru telefoane.

iPhone 8 are pret mai mic in Romania decat in Apple Store-urile din Europa, iar asta intr-o schimbare interesanta de situatie fata de ceea ce se astepta multa lume. Preturile iPhone 8 si iPhone 8 Plus, care pot fi precomandate de aici in momentul de fata, sunt mai mici din tara noastra sunt chiar mai mici decat cele practicate de catre compania Apple in magazinele sale din Europa in momentul de fata.

iPhone 8 are preturile din Romania si Europa, plus SUA, prezentate in lista de mai jos impreuna cu cele ale iPhone 8 Plus pentru a va face o idee in legatura cu ceea ce primim acum. Preturile practicate de catre cei de la Orange si Vodafone in Romania sunt mai mici decat in vasta majoritate a tarilor europene, exceptie facand Elvetia si Luxembourg, dar fata de a doua diferenta este tat de mica incat nici nu merita luata in calcul.

iPhone 8 are preturi cu doar 43/45 de euro mai mari decat cele din Elvetia, deci nici aici nu vorbim despre vreo diferenta colosala in momentul de fata. Multumita vanzarilor bune pe care le au companiile mama ale Orange si Vodafone, plus cele inregistrate in Romania de operatori, iata ca pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus ei reusesc sa ne ofere preturi foarte bune in momentul de fata.

iPhone 8 – pret mai mc in Romania decat la Apple

Preturile iPhone 8 si iPhone 8 Plus din Romania si Europa sunt urmatoarele :

  • Romania – 769/869€;
  • Germania – 799/909€;
  • Franta – 809/919€;
  • Italia – 839/949€;
  • Spania –  809/919€;
  • Marea Britanie – 789/902€;
  • Ungaria – 854/980€;
  • Elvetia – 724/827€;
  • SUA – 638/729€ cu taxe de 9% peste pretul anuntat de Apple.

iPhone 8 cu pret mai mic decat in Apple Store Europa este o surpriza placuta, insa fata de SUA vorbim despre o diferenta de pret de aproximativ 130 de euro. Vorbim despre o diferenta de 600 de LEI intre preturile iPhone 8 in SUA si Romania, care este redusa cu mult daca nu va cumpara efectiv cineva telefonul din SUA si vi-l aduce fizic in Romania, pentru ca in rest, cei care le aduc de acolo aici, cer preturi apropiate cu cele din tara.

iPhone 8 la pretul cerut in Romania de care operatori trebuie privind ca un produs mai apropiat de preturile americane ale Apple decat aproape oriunde altundeva in Europa. Practic, noi suntem mai privilegiati decat germanii, francezii, spaniolii, italienii, sa nu mai vorbim despte unguri, pentru ca preturile iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt cu mult mai mici, in special fata de ceea ce vedem la vecinii din vest.

iPhone 8 are pret foaret bun in Romania, in comparatie cu ceea ce se intampla in alte zone din Europa, iar comparandu-l cu SUA, este mare NUMAI daca il cumparati direct de la Apple si vi-l aduce cineva gratuit, sau il aduceti singuri.

iPhone 8 PRET MIC Romania Apple