Apple Watch 3 are Probleme cu Conexiunile 4G

Apple Watch 3 are probleme cu conexiunile 4G LTE in SUA si Europa, clientii fiind extrem de nemultumiti din cauza faptului ca nu-si pot folosi ceasurile.

Apple Watch 3 are probleme cu conexiunile 4G LTE, iar asta o spun nu doar jurnalistii care au testat noul produs al companiei americane, ci si clientii care au primit ceasul inteligent. Mai exact, se pare ca pe internet au inceput sa apara destul de multe confirmari ale faptului ca Apple Watch 3 nu se conecteaza la retelele 4G LTE asa cum ar trebui si ca intr-adevar ramane conectat la retele Wi-Fi proaste, uneori necunoscute.

Apple Watch 3 a afisat pe ceasurile multor utilizatori faptul ca operatorul de telefonie mobila cu care trebuiau sa foloseasca noul produs nu este suportat de Apple. Reprezentantii operatorilor de telefonie mobila au fost si mai confuzi pentru ca nu stiau cum sa activeze Apple Watch 3 pentru a functiona in reteaua companiilor, astfel ca multi clienti au avut o experienta foarte proasta cu noul ceas.

Apple Watch 3 are probleme cu conexiunile 4G

Apple Watch 3 are probleme de activare la toti operatorii de telefonie mobila din SUA care vand ceasul, insa nici operatorii Europeni nu sunt lipsiti de probleme in ziua lansarii. Se pare ca cele mai multe probleme sunt la Apple Watch 3 cumparate de la Apple si nu de la operatori, dar si din cauza abonamentelor care nu sunt compatibile cu smartwatch-ul vandut de catre compania Apple pentru clientii sai.

Apple Watch 3 cu conectivitate 4G are parte de cea mai proasta lansare posibila, dar asta era de asteptat din moment ce jurnalistii americani s-au plans de probleme cu unitatile de testare. Presedintele Apple a recunoscut existenta problemelor cu Apple Watch 3 si a afirmat ca o actualizare pentru iOS si watchOS o va rezolva, deci saptamana viitoare vom avea mai mult ca sigur iOS 11.0.1 disponibil.

“I contacted AT&T and they said I need to have a new number created for the watch before it will work and I am almost certain that is not true. I contacted AppleCare and they said that there are connectivity issues with the watch and the engineers are working very hard to get it fixed. I’m on EE and my Apple Watch wasn’t connecting either so called EE and they did some checks and asked me to restart the watch but still no go. They can’t figure it out either and said they are working on a fix from Apple as lot of EE customers are having issues.”

Apple Watch 3 Probleme Conexiunile 4G