Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 vs Galaxy S8 – Rezistenta la Apa – VIDEO

iPhone 8 vs Galaxy S8 – Rezistenta la Apa – VIDEO

iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 apar intr-o comparatie care are menirea de a ne arata cat de rezistent la apa este noul telefon Apple fata de cel al coreenilor.

iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 apar astazi intr-o comparatie menita sa ne arate care dintre cele doua telefoane este mai rezistente la contactul cu apa. Compania Apple spune ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi scufundate la maxim 1 metru sub apa pentru maxim 30 de minute, in timp ce Samsung Galaxy S8 ar trebui sa reziste fara probleme la o adancime de 1.5 metri timp de maxim 30 de minute.

iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 au fost puse in schimb intr-o fantana publica la o distanta de 10 centimetri sub apa si lasate acolo timp de o ora inainte de a fi scoase. Atat iPhone 8, cat si Samsung Galaxy S8 au rezistat fara nici cea mai mica problema in acest test, dar asta era de asteptat pentru ca am vazut teste similare si pentru iPhone 7, iar din moment ce noul telefon are cel putin aceeasi rezistenta la apa, era logic sa nu se stinga.

iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 fac parte din telefoanele care pot fi folosite sub apa in piscina, sau in mare, atunci cand decideti sa faceti sesiuni de inot. Ele pot inregistra fara probleme poze si clipuri video cu tot ceea ce faceti voi sub apa, iPhone 8 fiind gandit cu rezistenta crescuta, dar Apple va anuleaza garantia daca telefonul este distrus din cauza contactului cu apa, asa ca e bine sa stiti si asta, Samsung avand aceeasi politica pentru Samsung Galaxy S8.

 • Srb Srb

  Apple arata ca nu cifrele mai mari conteaza….

 • ALyyy

  SRB, explica-mi și mie te rog ce face aplicația Fisiere , din noul iOS !!

 • radu

  ai toata descrierea pe siteul oficial apple si noutatile din ios 11

 • V.P

  Extraordinar :))

 • Srb Srb

  ai toate fisierele pe care le detii in icloud drive sau orice alta aplicatie terta disponibile intr-un singur loc (files app)
  Pe ipad poti sa le copizei oriunde prin multitasking, de ex un video il poti lua direct de acolo si il poti pune direct in imovie pt editare. Sau daca ai affinity poti lua un proiect la care lucrezi sa il bagi direct tinand cont ca ai 99% din features de pe mac…astea sunt 2 exemple pe care le folosesc eu cel mai des..dar sunt mult mai multe, te poti folosi de mail etc