iPhone 8 – Ce spun Clientii despre noul Telefon

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt laudate din unele puncte de vedere de catre clientii Apple si criticate pentru unele defecte de fabricatie ale carcasei.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au ajuns deja la primii clienti ai companiei Apple dupa ce lansarea de ieri a insemnat si livrarea precomenzilor facute cu o saptamana in urma. iPhone 8 si iPhone 8 Plus pot fi precomandate de aici din Romania incepand de ieri, insa pana ajung la noi primele telefoane, nu ne ramane decat sa vedem ce spun cei care au intrat deja in posesia telefoanelor in SUA si alte zone de pe planeta.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt in primul rand laudate pentru carcasa din sticla si culorile folosite de catre compania Apple pentru acestea. Vasta majoritate a clientilor care au cumparat iPhone 8 si iPhone 8 Plus spun ca noua carcasa din sticla aduce o schimbare importanta in comparatie cu seria iPhone 7 lansata anul trecut, facand telefoanele mai sigure cand sunt tinute in mana, in ciuda noului material utilizat.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus ii motiveaza pe multi dintre noii clienti ai companiei Apple sa spuna si ca doresc sa foloseasca telefonul inclusiv fara o husa de protectie. Mai mult decat atat, iPhone 8 si iPhone 8 Plus primesc foarte multe laude in ceea ce priveste camerele implementate de catre compania Apple, acestea fiind declarate de catre experti drept cele mai bune implementate vreodata intr-un telefon mobil.

“Coming from the iPhone 7 Plus, I wasn’t expecting a huge surprise, but I have to say the glass back is a thing of beautiful. I really appreciate the glass back, as the iPhone 6 and iPhone 7 were just way too slippery, which made it impossible to use them without a case. I am happy with it. Camera is for sure improved. Speakers are clearer and louder.”

iPhone 8 – ce spun clientii despre noul telefon

iPhone 8 spun Clientii Telefon

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au deasemenea laudate difuzoarele noi implementate de catre compania Apple, acestea redand sunetele mult mai clar si mai puternic decat cele din iPhone 7. In continuare, rapiditatea oferita de catre noul chip A11 Bionic din iPhone 8 si iPhone 8 Plus are parte de foarte multe laude, iar acestea vor continua pe masura ce mai multe persoane vor folosi telefoanele.

“Love the glass back, but my phone’s glass on the back is not seamless. The bottom right side feels sharp and raised compared to the rest of the back. I will probably take it to get replaced. I don’t want issues with waterproofing or just placing my finger on a sharp edge, as I tend to go caseless.”

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au, dintre toate noutatile, laudate cel mai mult camera de sticla si noile camere pe care compania Apple ni le ofera in produsele sale. Impreuna cu rapiditatea, aceste caracteristici ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus sunt motive in baza carora multi clienti ai Apple spun ca noile telefoane ar trebui cumparate de catre oricine, chiar daca detin telefoane din seria iPhone 7 in momentul de fata.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu par sa aduca foarte multe schimbari pentru clienti, la o prima vedere, insa realitatea este ca s-ar putea sa fiti placut surprinsi de ceea ce va ofere telefoanele. iPhone 8 si iPhone 8 Plus au implementate destule schimbari de catre compania Apple si asta nu va va face sa regretati ca ati cumparat produsele, chiar daca aveti un model din seria iPhone 7 in momentul de fata.

31 COMENTARII

  1. Un lucru nu are cum să își merite banii, agramatule. Mai fă odată clasele 1-4 unde se învață gramatica limbii române. Un telefon merită banii, nu “își merită banii”. Doamne nu știu de unde apăreți atâția prosti, câteodată am impresia că vă clonati.

  2. am citit stai calm oricum are vanzari slabe ma întreb care sunt aia satisfacuți aia care trec de pe iphone 4/5 la iphone 8 daca ai deja iphone 7 nu merita sa îl cumperi mai bine aștepți iphone x.

  3. Te supără retina când citești ce scriu? Fă-ți un control. Referitor la gramatiacă, te supără faptul că am folosit un pronume în cazul dativ în fața unui substantiv? Deșteptule. Comentariul tău, Daniel, îți arată, de fapt, cât de redus mintal ești.

  4. În cazul acesta se scrie „o dată”, iar nu „odată”, pentru că tu ai în vedere un numeral „o” (să mai facă încă o dată clasele 1-4), iar nu un adverb de timp „odată” care are ca sinonim „cândva”.
    În rest, greșeala pe care a făcut-o el nu pare la fel de gravă ca a ta, la el fiind vorba despre o finețe gramaticală pe care foarte puțini români o stăpânesc.

  5. E ok 😀 Oricum, apple ne ofera 64gb cel putin (consider un lucru bun ca au urcat spatiul minim de stocare), deci spatiu va fi din plin, mai ales cu iOS 11 unde video-foto ocupa jumatate fata de pana acum.

  6. Apple ne ofera 64GB cel putin?Oare am citit bine?Eu chiar am crezut ca platim pentru spatiul ala de stocare,dar acum m-am linistit.In cazul asta imi voi lua un iphone cu 64 GB spatiu de stocare,imi mai da Apple 64 si uite asa ma pricopsesc cu un iphone cu 128 GB spatiu de stocare.Bravo Apple.

  7. Da. 8 plus-ul. Si pastrez si 7 Plusul o perioada. Vreau sa le compar putin (desi stiu ca 8-ul e mai ok la performante.. nu considerabil dar eu zic ca se simte diferenta din ce am vaxut pe net), mai ales bateria pentru ca e cel mai important lucru pe care am ajuns sa-l caut la un telefon in momentul de fata. Daca scot intre 9-11 ore utilizare cum scot pe 7 plus, atunci raman pe 8 plus.

  8. Sincer, cand am luat 7-le plus, mi-a stat putin inima in gat, pentru ca am evitat mereu sa iau “primul telefon”, si aici ma refer la cele fara S :)) (4,5,6)… Am luat la inceput 4, 4s, dupa 5S, 6S si acum 7plus. Asteptam un 7S, insa daca ei au decis ca 8 e mai ok, asa sa fie :)))… tot un 7S il consider :))) macar ma opresc aici… pe viitor, cine stie ce ne mai ofera apple. Jur.. cand ma gandesc la X, numai rahatul ala vorbitor imi vine in minte, damn :)))