Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Asa Filmeaza la 240 FPS – VIDEO

iPhone 8 – Asa Filmeaza la 240 FPS – VIDEO

iPhone 8 are destul de multe functii noi, iar printre ele se numara una care permite inregistrarea de clipuri video la 240 FPS la 1080p, marea schimbare...

iPhone 8 are destul de multe functii noi, iar printre ele se numara una care permite inregistrarea de clipuri video la 240 FPS la 1080p, marea schimbare fiind aici cresterea rezolutiei de la 720p la 1080p anul acesta, schimbarea fiind una foarte importanta pentru telefoanele noastre.

iPhone 8 poate practic sa inregistreze clipuri video la 240 FPS la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, fata de 1280 x 720 pixeli cat ofera seria iPhone 7, deci cresterea este una foarte mare, iar compania Apple a facut-o pentru ca ai sai competitori ofera deja acest lucru de ceva vreme.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus vor avea aceasta noua functie disponibila impreuna cu iPhone X, ea putand fi activata din meniul de setari pentru camera, acolo unde sunt optiunile pentru a modifica si celelalte rezolutii pentru inregistrarea de clipuri video cu noua camera.

 • Srb Srb

  Superb

 • TheDog

  intre telefoanele premium deja diferentele la camera devin insesizabile
  tehnologia a ajuns cam la limita de sus, mai mult nu ai cum sa obtii cu o mini camera de telefon
  pt utilizatorul de rand este mai mult decat suficient din toate punctele de vedere

 • c026radco

  Si un logan este suficient pentru nevoile utilizatorului de rand. Daca am extrapola asta – ar trebui sa vedem 90% logan-uri si in rest – vw, mercedes, bmw, renault. In fapt doar vreo 30% is logan-uri. De fapt adevarul e ca nimeni nu ia decizii pur rationale ci si emotionale. Oamenii vor sa epateze, vor sa se asigure, vor siguranta, vor mult chiar daca nu au nevoie.

 • Srb Srb

  Emotionale financiare etc,la masini scuza-ma dar daca ai bani si iti iei logan si ai familie in loc sa iti o masina mai sigura si in care sa nu mori la orice impact mai major…dar aici nu prea se pune problema exceptand note 7