iPhone X Preview dupa Lansarea iPhone 8

iPhone X preview ne este adus de lansarea iPhone 8 si iPhone 8 plus, multe dintre functiile noului telefon fiind prezentate deja de catre revieweri.

iPhone X preview este lansarea iPhone 8, pentru ca foarte mult din ceea ce vedem acum pentru telefonul mobil disponibile pe piata, cu precomanda de aici, va fi oferit si in viitorul telefon Apple. iPhone X si iPhone 8 impart multe dintre noutatile pe care compania Apple le-a pregatit in acest an, atat pe partea de hardware, cat si prin iOS 11, asa ca o buna parte dintre aceste functii ne sunt prezentate in detaliu acum.

iPhone X va avea aceeasi camera precum iPhone 8 Plus, compania Apple neanuntand in vreun moment, sau altul, ca telefonul mai scump va avea si o camera principala mai buna. iPhone X va avea acelasi chip A11 Bionic precum iPhone 8 si iPhone 8 Plus, inclusiv 3 GB RAM la fel de buni precum la cel de-al doilea model, mediile de stocare urmand a fi la fel de rapide, in timp ce sistmele de incarcare rapida si wireless vor fi la fel.

iPhone X va avea aceleasi difuzoare precum iPhone 8 si iPhone 8 Plus, aceleasi noi functii pentru portrete precum cel de-al doilea telefon al Apple, exceptie facand functia pentru selfie-uri, care ii este exclusiva. iPhone X este, practic, un iPhone 8 evoluat pe care Apple il ofera chiar de acum, in loc de anul viitor, iar ceea ce vedem acum este un preview pentru ceea ce Apple va oferi abia din data de 3 noiembrie.

iPhone X preview dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus

iPhone X aduce totusi o schimbare uriasa prin ecranul cu diagonala de 5.8 inch care acopera intregul panou frontal, dar si prin gesturile care trebuie folosite pentru controlarea telefonului. iPhone X are deasemenea o calitate superioara pentru ecranul cu suport HDR si Dolby Vision, iar sistemul Face ID ar trebui sa fie net superior celui Touch ID inca existent in iPhone 8 si iPhone 8 Plus, la fel ca in vechile modele ale iPhone.

iPhone X va avea deasemenea si un nou 3D Touch integrat direct in ecran, nu intr-un buton separat, insa exist asi foarte multe functii similare cu actualele modele. In aceasta idee, atunci cand iPhone X va fi lansat, foarte multa lume va realiza ca a vazut deja prezentate o buna parte dintre noutatile pe care telefonul le aduce fata de iPhone 7, deci totul se va concentra pe Face ID si experienta de a folosi ecranul.

iPhone X afecteaza foarte mult vanzarile iPhone 8 si iPhone 8 Plus, lansarea de acum 2 zile avand umbra sa “aruncata” peste toate magazinele Apple. iPhone X genereaza si asteptari uriase pentru vanzarile care ar trebui sa fie generate pentru Apple, iar daca ele nu vor fi pe masura asteptarilor, atunci compania Apple va avea probleme extrem de mari si exista sanse bune ca asta sa se intample.

iPhone X Preview Lansarea iPhone 8