iPhone 8 vs Galaxy Note 8 – Testul Incarcarii Rapide

iPhone 8 Plus are un sistem de incarcare rapida care ii incarca bateria mult mai repede decat cel integrat in Samsung Galaxy Note 8, in mod complet surprinzator.

iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 apar astazi intr-un test foarte interesant care ne arata cat de repede se incarca telefoanele celor doi producatori, sistemul fiind oferit in premiera de Apple. iPhone 8 Plus are o baterie cu 625 mAh mai mica decat cea din Samsung Galaxy Note 8, iar cu noul sistem oferit de catre compania Apple, v-ati gandi ca el ar trebui sa se incarce mai repede.

iPhone 8 plus nu isi incarca toata bateria mai repede decat Samsung Galaxy Note 8, ci cu 25 de minute mai tarziu decat telefonul celor de la Samsung, dupa un total de 2 ore si 5 minute. In ciuda acestui lucru, iPhone 8 Plus are un sistem de incarcare rapida ce incarca bateria pana la 50% mult mai repede decat sistemul implementat in Samsung Galaxy Note 8, iar asta este o surpriza foarte mare.

iPhone 8 vs Galaxy Note 8 – testul incarcarii rapide

iPhone 8 Plus isi incarca jumatate din baterie in doar 30 de minute, asa cum promite Apple, in timp ce Samsung Galaxy Note 8 incarca doar 38% din baterie, deci cu 12% mai putin. Pe masura ce bateria este aproape plina, Samsung Galaxy Note 8 ajunge din urma si intrece iPhone 8 Plus, dar abia cand telefoanele ajung la 93%, deci Apple a reusit sa imbunatateasca substantial sistemul de incarcare din iPhone.

iPhone 8 plus are un sistem de incarcare rapida, insa pentru a beneficia de el aveti nevoie de cateva accesorii pe care compania Apple nu le ofera standard. Mai exact, aveti nevoie de acest cablu special al Apple, dar si de acest incarcator al Apple, dar desigur ca s-ar putea sa gasiti si alternative care sa faca acelasi lucru, dar e bine sa le cumparati de la parteneri autorizati ai Apple.