iPhone 8 Plus – Baterie mai MICA decat iPhone 7 Plus

iPhone 8 Plus are o baterie mai mica decat cea integrata in iPhone 7 Plus, compania Apple facand un regres pentru utilizatorii sai cu acest model de telefon.

iPhone 8 Plus are baterie mai mica decat iPhone 7 Plus, prima dezasamblare facuta pentru noul telefon al companiei americane confirmand fara dubiu acest lucru. Cei de la Apple nu au dat in vreun fel de inteles ca bateria iPhone 8 Plus va fi mai mica decat cea a iPhone 7 Plus, asa ca totul vine ca o surpriza, neplacuta, pentru multi dintre fanii celor din Cupertino, dar asta nu le va afecta utilizarea zilnica.

iPhone 8 Plus are o baterie de 2691 mAh cu 10.28 Whr la 3.82V, mai putin decat bateria de 2900 mAh cu 11.1 Whr la 3.82V pe care Apple a integrat-o in iPhone 7 Plus. De ce a implementat compania Apple o baterie mai mica in iPhone 8 Plus in comparatie cu iPhone 7 Plus nu stie nimeni, insa iata ca autonomia nu a fost afectata de aceasta schimbare, iar asta multumita noului chip A11 Bionic oferit de Apple.

iPhone 8 Plus – baterie mai mica decat iPhone 7 Plus

iPhone 8 Plus are exact aceeasi autonomie ca iPhone 7 Plus anul acesta, deci il veti putea folosi timp de o zi intreaga fara probleme, chiar daca v-ati fi asteptat probabil la o crestere. Apple nu ne poate oferi anul acesta o crestere a autonomiei iPhone 8 Plus in comparatie cu cea a predecesorului sau, iar iPhone X va avea exact aceeasi autonomie pentru ca are aceleasi specificatii listate pentru baterie.

iPhone 8 Plus este primul model de iPhone din ultimii ani pentru care compania Apple nu ofera macar o usoara crestere a autonomiei in comparatie cu modelul precedent. iPhone 8 Plus si iPhone X vor functiona pentru aceeasi perioada de timp precum iPhone 7 Plus, insa cu 2 ore mai mult decat iPhone 7, aceasta fiind promisiunea facuta de catre compania Apple si sigur va fi respectata anul acesta.

iPhone 8 Plus Baterie MICA iPhone 7 Plus