iPhone 8 Plus – Baterie mai MICA decat iPhone 7 Plus

iPhone 8 Plus are o baterie mai mica decat cea integrata in iPhone 7 Plus, compania Apple facand un regres pentru utilizatorii sai cu acest model de telefon.

iPhone 8 Plus are baterie mai mica decat iPhone 7 Plus, prima dezasamblare facuta pentru noul telefon al companiei americane confirmand fara dubiu acest lucru. Cei de la Apple nu au dat in vreun fel de inteles ca bateria iPhone 8 Plus va fi mai mica decat cea a iPhone 7 Plus, asa ca totul vine ca o surpriza, neplacuta, pentru multi dintre fanii celor din Cupertino, dar asta nu le va afecta utilizarea zilnica.

iPhone 8 Plus are o baterie de 2691 mAh cu 10.28 Whr la 3.82V, mai putin decat bateria de 2900 mAh cu 11.1 Whr la 3.82V pe care Apple a integrat-o in iPhone 7 Plus. De ce a implementat compania Apple o baterie mai mica in iPhone 8 Plus in comparatie cu iPhone 7 Plus nu stie nimeni, insa iata ca autonomia nu a fost afectata de aceasta schimbare, iar asta multumita noului chip A11 Bionic oferit de Apple.

iPhone 8 Plus – baterie mai mica decat iPhone 7 Plus

iPhone 8 Plus are exact aceeasi autonomie ca iPhone 7 Plus anul acesta, deci il veti putea folosi timp de o zi intreaga fara probleme, chiar daca v-ati fi asteptat probabil la o crestere. Apple nu ne poate oferi anul acesta o crestere a autonomiei iPhone 8 Plus in comparatie cu cea a predecesorului sau, iar iPhone X va avea exact aceeasi autonomie pentru ca are aceleasi specificatii listate pentru baterie.

iPhone 8 Plus este primul model de iPhone din ultimii ani pentru care compania Apple nu ofera macar o usoara crestere a autonomiei in comparatie cu modelul precedent. iPhone 8 Plus si iPhone X vor functiona pentru aceeasi perioada de timp precum iPhone 7 Plus, insa cu 2 ore mai mult decat iPhone 7, aceasta fiind promisiunea facuta de catre compania Apple si sigur va fi respectata anul acesta.

iPhone 8 Plus Baterie MICA iPhone 7 Plus

Articolul precedentiPhone 8 – Asa Filmeaza la 240 FPS – VIDEO
Articolul următoriPhone 8 vs Note 8, HTC U11, OnePlus 5 – Incarcarea Rapida
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.