eMAG – iPhone 6S Ieftin dupa Lansarea iPhone 8

eMAG vinde iPhone 6 si iPhone 6S cu pana la 1100 de LEI reducere dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, pentru ca fanii Apple trebuie sa aiba reduceri bune.

eMAG are iPhone 6 si iPhone 6S ieftine dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, noile telefoane putand fi precomandate de aici, in timp ce vechile modele au reduceri de pana la 1100 de LEI pentru ca Apple vrea sa le faca mult mai accesibile pentru clientii din lumea intreaga incepand din aceasta toamna.

eMAG listeaza toate modelele iPhone 6 si iPhone 6S cu reducere de pana la 1100 de LEI in aceasta pagina, insa aici gasiti si mai multe modele cu reduceri foarte bune, toate modelele fiind oferite in continuare desi putem precomanda iPhone 8 si iPhone 8 Plus tot de la magazin.

eMAG vinde si noile modele ale iPhone 6S, lansate in primavara acestui an, care au minim 32 GB spatiu de stocare, da este doar jumatate din ceea ce ofera standard iPhone 8 pentru clienti, insa macar va puteti bucura de mai mult spatiu de stocare decat oferea standard compania Apple in trecut.

eMAG ne permite sa cumparam din aceasta pagina toate modelele iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus care sunt disponibile la pret promotional dupa lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus, disponibilitatea fara foarte mult interes a noilor telefoane neavand vreun efect asupra reducerilor.

eMAG are, dupa cum era de asteptat, stocuri limitate de telefoane iPhone 6 si iPhone 6S, astfel ca ar fi bine sa va grabiti si sa cumparati modelele dorite inainte ca stocurile sa se epuizeze, iPhone 8 si iPhone 8 Plus urmand a fi puse in vanzare in Romania pe 29 septembrie.

eMAG iPhone 6S Ieftin iPhone 8