iPhone 8 – Autonomia vs cea a Telefoanelor Android

iPhone 8 are autonomia bateriei comparata cu cea a vechilor modele, dar si cu cea a telefoanelor Android de top care exista acum in vanzare pe piata.

iPhone 8 are autonomia bateriei comparata cu ce a telefoanelor Android intr-un test menit sa ne arate in ce fel a imbunatatit Apple aceasta caracteristica a noului telefon. In primul rand, desi iPhone 8 are o baterie mai mica decat iPhone 7, se pare ca noul telefon are totusi o autonomie superioara predecesorului sau, ea find mai buna cu aproape o ora, nu 2 asa cum a spus Apple in conferinta din 12 septembrie.

iPhone 8 are totusi o autonomie care rivalizeaza cu cea a iPhone 7 Plus, deci autonomia bateriei iPhone 8 Plus va fi cu mult mai buna decat cea a predecesorului sau. Ma astept ca autonomia bateriei iPhone 8 Plus sa se apropeie destul de binede 10 ore, sau poate chiar sa depaseasca aceasta valoare, iar iPhone X sa ofere o autonomie similara din moment ce va avea, cel mai probabil, o baterie identica.

iPhone 8 are totusi o autonomie mai buna decat cea a Samsung Galaxy S8, diferenta fiind de 15 minute in favoarea noului telefon al companiei Apple. Intr-un test pe care vi l-am prezentat dimineata ati putut observa ca iPhone 8 avea o autonomie cu peste 1 ora mai mica decat cea a Samsung Galaxy S8, dar acum avem si ceva care contreaza aceasta idee, asa ca ramane sa intelegeti ce puteti din teste.

iPhone 8 – autonomia bateriei comparata cu cea a telefoanelor Android

iPhone 8 autonomia baterie Android

iPhone 8 are o autonomie mai buna si decat Samsung Galaxy Note 8, aici diferenta fiind de o ora si 14 de minute, iar asta desi intr-un test anterior ii era de fapt inferior. Ca sa fiu complet sincer, ma asteptam ca iPhone 8 sa aiba o autonomie mai buna decat Samsung Galaxy Note 8 pentru ca ecranul de 6.3 inch consuma foarte multa energie, iar bateria de 3300 mAh nu e suficient de mare pentru el.

iPhone 8 nu intrece in autonomie HTC U11, telefonul taiwanezilor functionand cu 26 de minute mai mult decat produsul companiei Apple. Aici vorbim despre o diferenta ceva mai mare intre iPhone 8 si HTC U11, fata de cea dintre iPhone 8 si Samsung Galaxy S8, produsul companiei HTC reusind sa depaseasca pragul de 9 ore pentru functionare, aceasta fiind o realizare extrem de importanta pentru ea.

iPhone 8 nu are totusi o autonomie cu mult mai buna decat cea a iphone 6S, diferenta fiind de doar 22 de minute, insa intrece cu aproape o ora iPhone 7 si cu peste 2 ore LG G6. iPhone 8 are cea mai buna autonomie dintre toate telefoanele Apple cu ecrane de 4.7 inch, sau mai mici, insa iPhone 8 Plus il va intrece, iar iPhone X ar trebui sa faca acelasi lucru, in ciuda ecranului mai mare.

10 COMENTARII

  1. mda, tel cu display de 5.5 inch si rez FHD tine cu 15 min mai mult decât unul cu 6.2 inch si rez 2k. mare performanță mare. cum comentezi totusi la articolul anterior unde atat S cât și Note rupeau I8+ cu mult peste 15 min diferenta? presupun ca acel test/articol nu e relevant dc pierde Apple nu?

  2. Mi e personal îmi pare rău ca am cumpărat i7
    Bateria lasă de dorit mult.
    Nu se putea sa scoate și el 7.8 ore de utilizare? ,suntem in secolul 21 deja a apărut ip x

  3. Văd ca androidul tine mult mai bine bateria. Cine poate vedea diferențele între 7 și 8? Nu știu câți ați observat dar 8 are bateria <iPhone 7, la fel cum a fost 6svs6. Deci vorbim despre un i7s cu o noua denumire comercială, 7s fiind un număr mai mic ca s8 de exemplu. Intr-o lume unde samsung este la numărul 8, Apple nu putea sa rămână la 7.

  4. Eu unul ma multumesc cu autonomia din Note 8 ( Android). M-as bucura ca posesorii de Iphone noi sa aiba rezultate similare ale autonomiei.
    BTW: si 7 plus avea o autonomie destul de buna.