iPhone 8 – Autonomia vs cea a Telefoanelor Android

iPhone 8 are autonomia bateriei comparata cu cea a vechilor modele, dar si cu cea a telefoanelor Android de top care exista acum in vanzare pe piata.

iPhone 8 are autonomia bateriei comparata cu ce a telefoanelor Android intr-un test menit sa ne arate in ce fel a imbunatatit Apple aceasta caracteristica a noului telefon. In primul rand, desi iPhone 8 are o baterie mai mica decat iPhone 7, se pare ca noul telefon are totusi o autonomie superioara predecesorului sau, ea find mai buna cu aproape o ora, nu 2 asa cum a spus Apple in conferinta din 12 septembrie.

iPhone 8 are totusi o autonomie care rivalizeaza cu cea a iPhone 7 Plus, deci autonomia bateriei iPhone 8 Plus va fi cu mult mai buna decat cea a predecesorului sau. Ma astept ca autonomia bateriei iPhone 8 Plus sa se apropeie destul de binede 10 ore, sau poate chiar sa depaseasca aceasta valoare, iar iPhone X sa ofere o autonomie similara din moment ce va avea, cel mai probabil, o baterie identica.

iPhone 8 are totusi o autonomie mai buna decat cea a Samsung Galaxy S8, diferenta fiind de 15 minute in favoarea noului telefon al companiei Apple. Intr-un test pe care vi l-am prezentat dimineata ati putut observa ca iPhone 8 avea o autonomie cu peste 1 ora mai mica decat cea a Samsung Galaxy S8, dar acum avem si ceva care contreaza aceasta idee, asa ca ramane sa intelegeti ce puteti din teste.

iPhone 8 – autonomia bateriei comparata cu cea a telefoanelor Android

iPhone 8 autonomia baterie Android

iPhone 8 are o autonomie mai buna si decat Samsung Galaxy Note 8, aici diferenta fiind de o ora si 14 de minute, iar asta desi intr-un test anterior ii era de fapt inferior. Ca sa fiu complet sincer, ma asteptam ca iPhone 8 sa aiba o autonomie mai buna decat Samsung Galaxy Note 8 pentru ca ecranul de 6.3 inch consuma foarte multa energie, iar bateria de 3300 mAh nu e suficient de mare pentru el.

iPhone 8 nu intrece in autonomie HTC U11, telefonul taiwanezilor functionand cu 26 de minute mai mult decat produsul companiei Apple. Aici vorbim despre o diferenta ceva mai mare intre iPhone 8 si HTC U11, fata de cea dintre iPhone 8 si Samsung Galaxy S8, produsul companiei HTC reusind sa depaseasca pragul de 9 ore pentru functionare, aceasta fiind o realizare extrem de importanta pentru ea.

iPhone 8 nu are totusi o autonomie cu mult mai buna decat cea a iphone 6S, diferenta fiind de doar 22 de minute, insa intrece cu aproape o ora iPhone 7 si cu peste 2 ore LG G6. iPhone 8 are cea mai buna autonomie dintre toate telefoanele Apple cu ecrane de 4.7 inch, sau mai mici, insa iPhone 8 Plus il va intrece, iar iPhone X ar trebui sa faca acelasi lucru, in ciuda ecranului mai mare.

Articolul precedentmacOS High Sierra a fost LANSAT de Apple
Articolul următoriPhone X SE concept e Visul Multor Fani Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.