iPhone 8 vs Note 8 dupa 12 Petrecute ore in Apa

iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 sunt supuse unei scufundari de 12 ore pentru a ni se arata cat de rezistente sunt la contactul cu apa noile telefoane.

iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 au fost testate prin plasarea timp de 12 ore in recipiente cu apa pentru a ni se arata daca telefoanele supravietuiesc acestui test, cate un benchmark fiind rulat pe fiecare dintre cele doua dispozitive dupa uscare si o usoara incarcare.

iPhone 8 Plus a functionat ceva mai mult decat Samsung Galaxy Note 8 cat timp a fost sub apa, insa dupa scoaterea din recipiente, telefonul celor de la Samsung mai avea 29% din baterie disponibila, in timp ce telefonul Apple a avut nevoie de o incarcare inainte de a putea fi folosit.

iPhone 8 Plus si Samsung Galaxy Note 8 au supravietuit fara probleme dupa 12 ore petrecte in apa, iar asta in mod surprinzator, pentru ca niciunul dintre ele nu este certificat sa reziste atat de mult intr-un recipient de lichid, insa lipsa presiunii a facut totul posibil.

iPhone 8 Plus si Samsung Galxy Note 8 au obtinut scorurile cunoscute in testul de performanta facut cu Geekbench, insa daca in recipiente ar fi fost mai multa apa, atunci e putin probabil ca vreunul dintre cele doua telefoane mobile sa mai fi pornit dupa 12 ore petrecute sub apa.

iPhone 8 Plus nu este cu ceva diferit fata de telefoanele din seria iPhone 7, ele rezistand la fel de mult in recipiente cu putina apa.

2 COMENTARII