eMAG – iPhone 7, 1300 LEI Reducere din cauza iPhone 8

eMAG are iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu 1300 de LEI reducere intr-o gama foarte variata de modele dupa deschiderea precomenzilor pentru iPhone 8.

eMAG are iPhone 7 cu 1300 LEI reducere din cauza iPhone 8 si iPhone 8 Plus, precomanda de aici deschisa pentru noile telefoane reducand serios preturile pentru vechile modele, inclusiv cei de la Apple vanzandu-le acum la preturi standard ce sunt mai mici decat cu 2 saptamani in urma.

eMAG are iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu reduceri de pana la 1200 de LEI in aceasta pagina, modelele cu spatiu mare de stocare fiind oferite la preturi cu mult mai mici decat cele practicate pana inainte ca iPhone 8 si iPhone 8 Plus sa fie anuntate de catre compania Apple, deci toata lumea beneficiaza de reduceri.

eMAG are iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu zeci de oferte disponibile in data de 25 septembrie, iar toate configuratiile si optiunile de culori sunt disponibile pentru noi, asa ca veti putea cumpara absolut orice va doriti fara a va teme ca exista posibilitatea sa nu gasiti vreun model cautat de mult timp.

eMAG listeaza in aceasta pagina absolut toate modelele iPhone 7 si iPhone 7 Plus pe care compania Apple le vinde in momentu de fata, ele fiind oferite in paralel cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus, insa cele din urma nu au oferite reduceri pentru ca sunt noi si nu vor beneficia de asa ceva prea curand.

eMAG are zeci de oferte la iPhone 7 si iPhone 7 Plus dupa deschiderea precomenzilor pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, asa ca acum este momentul perfect sa cumparati ceea ce va intereseaza.

eMAG iPhone 7 1300 LEI Reducere cauza iPhone 8