iPhone X SE concept e Visul Multor Fani Apple

iPhone X SE concept ne arata visul multor fani ai companiei Apple, fiind o combinatie buna intre iPhone X si iPhone SE, dupa cum puteti vedea in clip.

19

iPhone X SE concept ne arata visul multor fani ai companiei Apple, telefonul fiind o combinatie intre un iPhone X si un iPhone SE, dar numai cu partile bune pe care ambele telefoane le au, deci acel decupaj urat din telefonul scump al companiei Apple este eliminat complet.

iPhone X SE ar fi o evolutie naturala pentru iPhone SE, iar compania Apple si-ar multumit extrem de multi fani care inca isi doresc telefoane mici, dar ar fi extrem de placut surprinsi sa aiba disponibil un ecran cu diagonala mai mare de 4 inch disponibil pentru el.

iPhone X SE poate fi realizat extrem de usor de catre Appel prin implementarea unui ecran cu diagonala de 4.7 inch in a sa carcasa, dar fara un cititor de amprente integrat sub ecran, un decupaj ar fi necesar pentru a oferi Face ID si a nu integra Touch ID in carcasa.

iPhone X SE ar putea fi un telefon cu vanzari extrem de bune daca Apple ar reusi sa il faca exact precum in clipul video de mai jos, chiar putin mai mare decat actualul model, insa e greu de crezut ca in Cupertino se gandeste cineva sa lanseze un asemenea produs vreodata pe piata.