iPhone 8 Plus vs Galaxy S8 vs Note 8 – Autonomia Bateriei

iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note 8 si iPhone 7 Plus au autonomia bateriei comparata pentru a ne arata care functioneaza mai mult.

iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note 8 si iPhone 7 Plus apar intr-un test al autonomiei bateriei care are menirea de ne arata care dintre ele poate fi folosit pentru cea mai lunga perioada de timp. Din start va spun ca iPhone 8 Plus rezista mai bine decat iPhone 7 Plus, insa diferenta nu este colosala intre cele doua telefoane, dar asta era de asteptat pentru ca toata lumea a aflat asta din teste.

iPhone 8 Plus si iPhone 7 Plus pierd totusi in fata Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, telefoanele celor de la Samsung reusind sa functioneze cu mult mai mult in comparatie. Mai exact, Samsung Galaxy S8 obtine cea mai buna autonomie a bateriei, cu peste 7 ore de utilizare, el fiind urmat de Samsung Galaxy Note 8 cu o autonomie de 6 ore si 49 de minute de utilizare.

iPhone 8 Plus ocupa pozitia a treia cu o autonomie de 5 ore si 35 de minute de utilizare, in timp ce iPhone 7 Plus obtine o autonomie de doar 4 ore si 26 de minute in aceasta comparatie. Ca sa fiu complet sincer, autonomia obtinuta de catre iPhone 7 Plus este cu mult mai mica decat cea obtinuta in alte teste si cu mult mai mica fata de ceea ce am experimentat de-a lungul utilizarii telefonului timp de 1 an.

iPhone 8 Plus vs Galaxy S8 vs Note 8 – Autonomia Bateriei

iPhone 8 Plus are o baterie cu peste 200 mAh mai mica decat cea a iPhone 7 Plus, insa autonomia sa s-a dovedit a fi mai buna in toate testele de pana acum. Totusi, iPhone 7 Plus a fost prezentat in majoritatea testelor comparative de autonomie ca fiind superior atat Samsung Galaxy S8, cat si Samsung Galaxy Note 8. deci teoretic iPhone 8 Plus ar fi trebuit sa le fie deasemenea superior.

iPhone 8 Plus are un nou chip A11 Bionic implementat de catre compania Apple, care imbunatateste substantial autonomia bateriei telefonului in comparatie cu generatiile anterioare. Aceasta imbunatatire ar trebui sa-i ofere iPhone 8 Plus autonomie superioara fata de Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, iar alte teste de performanta ar putea confirma acest lucru pentru clientii Apple.

iPhone 8 Plus ar trebui sa fie telefonul Apple care ofera cea mai buna autonomie a bateriei pana in momentul lansarii iPhone X, care ar trebui sa il egaleze in aceasta privinta. Ca sa fiu complet sincer, ma astept ca alte teste de performante sa ne arate ca iPhone 8 Plus are autonomie mai buna decat Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, asa ca va fi interesant de vazut ce se va intampla in alte comparatii.

Articolul precedentiPhone X – PRET la Precomanda in Romania
Articolul următoriPhone 8 vs iPhone 7 – Diferenta URIASA in Incarcarea Rapida
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.