Apple Watch 3 – Prima Dezasamblare si Noutatile

Apple Watch 3 are prima dezasamblare publicata si noutatile dezvaluite dupa ce Apple a lansat produsul pe pietele globale chiar vinerea trecuta.

Apple Watch 3 a trect prin prima dezasamblare in cursul acestui weekend, iar multumita ei avem ocazia de a afla secretele pe care noul ceas inteligent le ascunte anul acesta. Apple Watch 3 este disponibil pentru precomanda de aici in Romania cu livrare incepand cu data de 29 septembrie si aduce destul de multe noutati importante pentru utilizatorii companiei Apple care sunt interesati sa il cumpere.

Apple Watch 3 are o forma identica cu cea a vechilor modele, dar este cu 0.2mm mai gros pentru ca Apple a implementat conectivitate 4G si un eSIM in ceas. Ecranul Apple Watch 3 s-a transformat intr-o antena 4G LTE si UMTS pentru a oferi functie de telefonie si a sustine o conexiune mobila de internet, integrarea acestor componente intr-o carcasa atat de mica fiind o realizare impresionanta a americanilor.

Apple Watch 3 38mm are o baterie de 279 mAh in versiunea 4G LTE, aceasta fiind cu 3.8% mai mare decat cea din Apple Watch 2, deci practic diferenta este insesizabila. Autonomia bateriei Apple Watch 3 a fost raportata ca avand valori foarte reduse in cazul utilizarii unei conexiuni 4G LTE, chiar mai mica decat a Seriilor 1 si 2, asa ca Apple nu a prea reusit sa imbunatateasca ceva aici, ba din contra.

Apple Watch 3 dezasamblat

Apple Watch 3 – prima dezasamblare si noutatile

Apple Watch 3 are o cartela eSIM produsa de catre ST Microelectronics, ea fiind pozitionata langa chip-ul Wi-Fi, care este fabricat tot de catre cei de la Broadcom. Apple Watch 3 are deasemenea sistemul care elimina apa din interior dupa sesiunile de inot, acesta fiind acum plasat langa portul de diagnostic, deci utilizatorii nu sunt lasati fara aceasta functie foarte utila.

Apple Watch 3 baterie

Apple Watch 3 are deasemenea integrat un altimetru, care este pozitionat in locul fostului locas pentru evacuarea apei, deci asa se explica mutarea sistemului langa portul de diagnostic. Restul componentelor si a structurii interne a Apple Watch 3 nu difera fara de ceea ce s-a descoperit in cazul Seriei 2, asa ca Apple nu a facut foarte multe modificari interne din acest punct de vedere.

Apple Watch 3 obtine nota 6 din 10 in ceea ce priveste usurinta cu care poate fi reparat, inlocuirea componentelor nefiindusoara, insa in cazul cablurilor trebuie facute suduri in interior. Dupa cum v-am spus si mai sus, Apple Watch 3 poate fi precomandat de aici din Romania, insa daca vreti modelul 4G LTE, atunci va fi nevoie sa asteptati pana cand va fi lansat la operatorii de telefonie mobila, cu suport pentru functionalitate, dar nu se stie cat va dura pana cand va fi oferita.