iPhone 8 si iPhone X – Noul Mod de Configurare Rapida

iPhone 8 si iPhone X au un sistem de configurare rapida in iOS 11 care a fost preluat din Apple Watch pentru a ne usura viata si utilizarea telefoanelor.

iPhone 8 si iPhone X vor fi lansate de catre compania Apple cu un nou sistem care va permite configurarea rapida a telefoanelor in baza setarilor existente in telefoanele pe care le lasam in urma cand trecem la noile modele pe care le cumparam de la Apple.

iPhone 8 si iPhone X au aceasta functie prezenta cu denumirea Quick Start in iOS 11, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza ea, compania Apple creand un sistem rapid de transfer de date si setari, asa cum permite configurarea rapida a AirPods.

iPhone 8 si iPhone X au practic un sistem evoluat fata de ceea ce a creat compania Apple pentru Apple Watch acum mai bine de 2 ani, in cazul ceasurilor fiind necesara scanarea unei imagini pentru a facilita imperecherea dintre produse, acum lucrurile fiind exact la fel.

iPhone 8 si iPhone X permit practic setarea imediata si transferul de date dintr-un iPhone mai vechi, totul fiind oferit in iOS 11 de catre compania Apple pentru telefoanele sale.