iPhone 8 – Prima Problema Majora Raportata

iPhone 8 are prima problema majora raportata de catre utilizatorii care au cumparat telefoanele de la compania Apple, ea afectand oameni din trei continente.

iPhone 8 are prima problema majora raportata dupa lansarea de vineri, unii dintre clientii companiei Apple realizand ca telefoanele nu sunt chiar atat de bune precum au sperat. Vorbim despre o problema care deocamdata afecteaza clienti care au cumparat iPhone 8 si le folosesc in Australia, SUA si Europa, deci nu vorbim despre ceva restrans, ci despre o problema raportata la o scara destul de larga.

iPhone 8 pare sa genereze sunete statice intermitente in timpul apelurilor telefonice facute de catre clienti, acestea parand sa fie suficient de tari incat sa supere utilizatorii. Utilizatorii sustin ca problema se manifesta doar in momentul in care este folosit difuzorul de la ureche al iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru apeluri, iar asta pentru ca daca sunt folosite castile, sau se reda sunetul prin difuzorul principal, problema nu se manifesta.

iPhone 8 are aceasta problema raportata nu doar in timpul apelurilor telefonice, ci si in timpul celor FaceTime, deci nu vorbim despre ceva ce are legatura cu retelele de telefonie mobila. Vorbim despre o problema care are legatura cu difuzorul de la ureche pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar Apple ar putea rezolva totul printr-o actualizare software, daca problema nu sta intr-adevar la componenta telefoanelor.

“It is a high-pitched crackle like an audio pop that happens in the earpiece top speaker intermittently during calls. Some calls are fine and others crackle. It is not audible on earphones or on speakerphone, only through the earpiece. The caller on the other end doesn’t hear it. “

iPhone 8 – prima problema majora raportata

iPhone 8 nu reda tot timpul aceste sunete intermitente si de inalta intensitate, ele nefiind auzite de catre intrelocutorii utilizatorilor noului telefon Apple. Unii dintre utilizatori au reusit sa rezolve problema pe durata fiecarui apel telefonic prin comutarea rapida intre difuzorul principal al iPhone 8 si cel de la ureche, insa la initierea altul apel, sunetele reapar in timpul convorbirii.

iPhone 8 manifesta problema si in timpul apelurilor VoIP, dar din moment ce simpla comuntare intre difuzoare o rezolva pe durata unui apel, vorbim cel mai probabil despre  problema software. Din pacate se pare ca problema nu se rezolva prin restore, nici prin inlocuirea unitatilor cu acest defect cu altele noi, asa ca probabil va fi nevoie de o actualizare pentru iOS 11 care sa readuca lucrurile la normal.

“I don’t know whether this is hardware or software related, but one thing that made me think it’s software related is that if you switch on to speakerphone for a few seconds then back to earpiece, the crackles resolve for the duration of the rest of the call. If this was a hardware issue with the earpiece, doing this shouldn’t make a difference.”

iPhone 8 are aceasta problema investigata intens de catre compania Apple in momentul de fata, deci cu siguranta vom avea o rezolvare pentru ea mai devreme decat mai tarziu. Cat va dura pana cand va fi lansata aceasta rezolvare nu stie nimeni deocamdata dar cu siguranta nu va trece foarte mult timp pana cand Apple va decide sa readuca lucrurile la normal pentru utilizatorii sai din lumea intreaga.

iPhone 8 Problema Majora Raportata

69 COMENTARII

  1. se rezolva cu update, Apple stie deja de ea, in caz ca intampinati aceasta problema faceti urmatoare treaba : “toggling the speaker on/off “

  2. Așteptați sa apară iPhone X si dupa aia comentați. Se știe ca va veni cu iOS 11.1 si cel mai probabil ca va fi fără acest bug.

  3. Asa și ce? Vrei sa spui ca utilizatorii cu i8 trebuie sa fie puși într-un con de umbra doar pentru că cheltuit minim 700 dolari și nu 1000 dolari pe X?

  4. Așa… Probabil este vina lui Samsung, nu? Au lansat prea devreme Note 8, și i-a forțat și pe cei de la Apple să lanseze mai repede iPhone 8, așa încât nu au avut timp de teste.

    Ce spui @disqus_HzoW0SF6KI:disqus ? Râdeai că Samsung nu își face bine controlul calității. Ce spui de Apple?

  5. Stai liniștit ca nu o sa apară, ca de obicei la articolele cu problemele Apple niciunul care face bășcălie de Samsung nu apare

  6. Oameni de c@&t, aplicație de c@&t … bravo de-asta este dezintalata din telefon și din când in când mai intru de pe browser sa văd dacă ceva s-a schimbat … se pare ca nu !!!

  7. @&€@ the rest !!! Feonu meu SE rulez … încape lejer in buzunar, se încarcă repede, se descarcă greu și merge foarte bine. iOS 10 … nici nu se putea mai bine …

  8. Pai apple rezolva prin update aceasta mica problema, samsung cum rezolva light bleed? Prin update? Hahaahahha cat de inapoiat sa faci comparatii de genul tau
    Hahhaah, esti femeia acestui site,doar ele fac asa

  9. A,deci problema software…uite că aici m-ai încuiat,felicitări!Eu,saracul de mine,prospect am.juns s cred e se spune pe aici,cum ca ios-ul este perfect…iar acum tu îmi spui c problema e software.Ar fi cazul sa te hotărăști,că astfel induci utilizatorii și cititorii in eroare.

  10. De unde știi tu că e o problemă software? Dacă este un defect hardware? Il rezolvă Apple cu un update, așa cum a rezolvat și Antenagate sau Bendgate ?
    ??

    Decât prostul site-ului (ca tine) prefer oricând să fiu femeia site-ului.

  11. Eu chiar eram nerăbdător să trec la iPhone X dar pe zi ce trece văd că apar numai probleme. Ca sa nu mai zic de probleme pe care le am cu iOS 11, iCloud…nu se sincronizează nimic cum trebuie. De mai bine de o săptămână mă chinui cu urcarea și sincronizarea pozelor în iCloud. Pe Mac îmi apar unele, pe iPad altele…pozele din iPad nu urcă automat în iCloud…cu Google Photos este atât de simplu…Nu primesc notificări când am mail-uri noi, o funcție atât de bazică care nu funcționează. Chiar nu înțeleg ce fac toți inginerii Apple, la ce lucrează, dacă mai lucrează.

  12. pai intreaba orice dezvoltator. Nu vezi ca nu esti doar femeia acstui site cu asemena intrebari si comentarii comparatii? esti si incultul lui

  13. Acum câțiva ani OSX și iOS erau renumite pentru simplitatea si experiență de utilizare, acum pe unde citești se vorbește de cum sa faci downgrade, de erori, de cum sa repari nu știu ce…In loc sa te concentrezi pe creație, pentru asta erau produsele Apple, cel puțin Mac-ul, acum trebuie sa pierzi timpul rezolvând problemele.

  14. De curiozitate, ce probleme au cei care folosesc Android OREO? Dă-mi niște exemple, te rog.
    Ca să fiu sincer, dacă pe un Android nu poți folosi smartphone-ul în mod decent pentru funcția de telefonie, atunci merită să fie pus în aceeași oală cu iOS :((

  15. Păi tocmai că iPhone are probleme când e folosit ca telefon. Nu vezi că nu se aude clar în difuzor? Altă dată nici nu puteai răspunde la apel. Decât așa… Halal Ferrari cum îl tot compari tu ????

  16. Unii dintre noi mai și lucrează,nu stau la pândă pe idevice sa-ti deie tie răspuns in secunda doi de la postare.
    Bine ca apari tu de fiecare data sa faci bășcălie de Apple ca este cazul sau nu iar când e vorba de probleme la Samsung ori te fofilesti ori ii iei apărarea necondiționat.

  17. Ma bucur ca ești fericit ca are și Apple probleme acum. In orice caz dacă problema e reala și nu se poate rezolva cu un update de soft,da,rusine Apple.
    Cred ca mi-am spus părerea(nu prea buna dacă m-ai urmărit) despre 8 și 8+.

  18. fericit? castig ceva din asta? doar mi-am adus aminte de reactia ta referitoare la “controlul calitatii” si cum ati sarit cu totii pe Sam ca face baterii explozive, etc.

  19. Aaaaa, ai venit…. Unde am spus eu ca vreau răspuns în secunda 2?
    Spre deosebire de ceilalți eu nu ma m fofilat la problemele Samsung, ce a fost corect, a fost corect…. Poți sa îmi pui comentariile incriminatorii in fata, ca nu ma supăr

  20. De ce sa zic ca am o anume problema semnalata la iPhone dacă nu e așa,vrei sa mint doar ca sa-ti fac tie pe plac? Eu sunt primul care recunoaște dacă m-i s-a întâmplat acel lucru la iPhone-ul meu. Acum ce vrei sa zic,ca și mie îmi bâzâie la apeluri 8-ul,chiar dacă eu folosesc 6S plus? Dacă m-ai urmărit ai fi văzut ca mi-am exprimat părerea nu tocmai buna despre 8/8+ iar dacă problema semnalata in articol e răspândită și nu se poate rezolva din soft,Apple are o mare problema. Ca sa-ti fac pe plac,s-au făcut de cacao.
    Tu ce problema ai recunoscut la android sau acolo e totul minunat și mirific,așa-i?

  21. Nu știu dacă tu ai urmărit clipul pe care mi-l sugerezi, sau dacă înțelegi ce spune tipul ăla, că nu îmi explic disprețul tău față de Oreo.

    Lasă-mă să îți explic eu:
    1. Urmărești YouTube la “picture in picture”, închizi ecranul prin butonul Power, și vrei să îl repornești cu amprenta. Ei bine, se resetează smartphone-ul.
    Ok, este un bug, însă așa cum spune și negruțul, e foarte posibil să fie o problemă a aplicației youtube.
    Bug-ul ăsta apare doar on niște condițiilor ultraspecifice: ai de făcut pentru sumedenie de pași. Nu e ca în cazul iPhone, să te deranjeze zgomote, bâzâieli când vb la telefon.

    2. Faci un shortcut al unei pagini web pe ecran, și când te întorci pe ecran să o accesezi, hopa: shortcut-ul nu e acolo.
    Serios? Ăsta este bug Oreo??
    Negruțul spune că bug-ul nu apare cu launcher-ul stock, ci la altele. Este o chestiune care ține de launcher nu de sistemul de operare.
    Launcher-ul Nova așa face: nu îți pune shortcut-urile pe ecran, dar… pentru numele lui este, NU ESTE BUG AL OS!

    3. Emoji de pe Oreo nu arată așa frumos ca alea originale.
    Noooo… Serios?? Ăsta este bug de SO??

    Vino cu o listă corectă și spune-mi când s-a întâmplat ca vreun update de Android să îți facă smartphone-ul “brick”?
    Când s-a întâmplat ca la setarea unei date calendaristice prin 1970, să îți strice complet smartphone-ul?
    Când s-a întâmplat să nu poți vorbi decent la telefon, din cauza Android?

  22. Tu ai zis ca Oreo nu are nici un bug iar eu ti-am prezentat cel putin una. De unde naiba ai dedus ca disprețuiesc Oreo sa mor de înțeleg? A și specificat negrutul ca cel cu emoji NU ESTE UN BUG!
    Și nu poți sa compari rata de adopție a lui Orea fata de iOS 11. Cam care crezi ca e raportul dintre ele? Nu poți compara problemele apărute la sute de milioane de utilizatori de iOS 11 cu doar câteva milioane(dacă sunt și ăștia) de Oreo.
    Mai corect ar fi o comparație procentuală,adică câți la suta de utilizatori Oreo și iOS 11 au probleme.

  23. Ce înseamnă “rată de adopție” pentru tine? Dacă te referi la faptul că sunt puține terminale cu Oreo, este absolut normal, pentru că Oreo este disponibil pentru un nr mic de terminale.
    Nu știu dacă realizezi, dar “rata de…” înseamnă o fracție între un număr X și alt număr Y. În cazul de față, “rata de adopție a Oreo” = numărul de terminale cu Oreo instalat (X) / numărul de terminale pe care Oreo este disponibil pentru instalare (Y)

    Nu poți adopta un sistem de operare dacă este indisponibil, și sunt șanse maxime ca rata de adopție este 100%, adică cei care au Oreo disponibil, l-au instalat deja.

  24. Bine,nu m-am exprimat eu corect dar esența e aceasi,tu ești băiat destept ai înțeles ce am vrut sa zic.Adică câte terminale au Oreo instalat in lumea asta și câte iOS 11. Dacă de ex sunt 1 milion cu Oreo și 10 mil cu iOS 11 dacă unul are probleme cu Oreo e cât 10 cu iOS 11 procentual. Ca sa nu mai vorbim de cât de mediatizați sunt acei 10 cu probleme la iOS fata de acel unul cu Oreo.

  25. Ai dreptate. Eu am înțeles imediat ce ai scris tu. Te-ai referit la faptul că sunt prea puțini biscuiți Oreo instalați în smartphone-uri, ca să fie identificate toate bubele.

  26. dar de ce trebuie sa te raportezi la android oreo? eu cand cumpar un iphone,il iau la pachet cu androidul? nu prea cred,ce legatura are aceasta coomparatie? eu dau banii pe ios,ma intereseaza sa mearga cum ar trebui sa mearga,mai ales ca au avut nu unul,nu 5,nu7, ci 10, repet special pt tine, 10 beta builduri inaite de lansarea finala. sibtu vii si ma iei ca oreo are aceeasi problema,din monent ce eu platesc obmare parte din telwfon,pe ios, ce ma intereseaza oreo ?

  27. frate las o in fericere , tu tii cu tot dinadinsul sa ne arati ca esti batut in cap….ce legatura are problema asta cu andtoid oreo…esti deja penibil,vrei sa devii si idiot?

  28. pai se intampla doar pe telef ce ruleaza Oreo…ok am inteles esti putin redus mintal, scrie chiar in propozitie despre si unde se intampla

  29. nu stiu la ce te referi, pur si simplu nu merita timpul pierdut cand se duce intr-o conversatie pt copii. Cel inteligent tot timpul se retrage. Iar comentariul tau arata cultura de a intelege, esti la acelasi IQ jos ca el