iPhone 8 – Prima Problema Majora Raportata

iPhone 8 are prima problema majora raportata de catre utilizatorii care au cumparat telefoanele de la compania Apple, ea afectand oameni din trei continente.

iPhone 8 are prima problema majora raportata dupa lansarea de vineri, unii dintre clientii companiei Apple realizand ca telefoanele nu sunt chiar atat de bune precum au sperat. Vorbim despre o problema care deocamdata afecteaza clienti care au cumparat iPhone 8 si le folosesc in Australia, SUA si Europa, deci nu vorbim despre ceva restrans, ci despre o problema raportata la o scara destul de larga.

iPhone 8 pare sa genereze sunete statice intermitente in timpul apelurilor telefonice facute de catre clienti, acestea parand sa fie suficient de tari incat sa supere utilizatorii. Utilizatorii sustin ca problema se manifesta doar in momentul in care este folosit difuzorul de la ureche al iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru apeluri, iar asta pentru ca daca sunt folosite castile, sau se reda sunetul prin difuzorul principal, problema nu se manifesta.

iPhone 8 are aceasta problema raportata nu doar in timpul apelurilor telefonice, ci si in timpul celor FaceTime, deci nu vorbim despre ceva ce are legatura cu retelele de telefonie mobila. Vorbim despre o problema care are legatura cu difuzorul de la ureche pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar Apple ar putea rezolva totul printr-o actualizare software, daca problema nu sta intr-adevar la componenta telefoanelor.

“It is a high-pitched crackle like an audio pop that happens in the earpiece top speaker intermittently during calls. Some calls are fine and others crackle. It is not audible on earphones or on speakerphone, only through the earpiece. The caller on the other end doesn’t hear it. “

iPhone 8 – prima problema majora raportata

iPhone 8 nu reda tot timpul aceste sunete intermitente si de inalta intensitate, ele nefiind auzite de catre intrelocutorii utilizatorilor noului telefon Apple. Unii dintre utilizatori au reusit sa rezolve problema pe durata fiecarui apel telefonic prin comutarea rapida intre difuzorul principal al iPhone 8 si cel de la ureche, insa la initierea altul apel, sunetele reapar in timpul convorbirii.

iPhone 8 manifesta problema si in timpul apelurilor VoIP, dar din moment ce simpla comuntare intre difuzoare o rezolva pe durata unui apel, vorbim cel mai probabil despre  problema software. Din pacate se pare ca problema nu se rezolva prin restore, nici prin inlocuirea unitatilor cu acest defect cu altele noi, asa ca probabil va fi nevoie de o actualizare pentru iOS 11 care sa readuca lucrurile la normal.

“I don’t know whether this is hardware or software related, but one thing that made me think it’s software related is that if you switch on to speakerphone for a few seconds then back to earpiece, the crackles resolve for the duration of the rest of the call. If this was a hardware issue with the earpiece, doing this shouldn’t make a difference.”

iPhone 8 are aceasta problema investigata intens de catre compania Apple in momentul de fata, deci cu siguranta vom avea o rezolvare pentru ea mai devreme decat mai tarziu. Cat va dura pana cand va fi lansata aceasta rezolvare nu stie nimeni deocamdata dar cu siguranta nu va trece foarte mult timp pana cand Apple va decide sa readuca lucrurile la normal pentru utilizatorii sai din lumea intreaga.

iPhone 8 Problema Majora Raportata