iPhone 8 vs iPhone 7 – Diferenta URIASA in Incarcarea Rapida

iPhone 8 se incarca mult mai repede decat iPhone 7, durata fiind redusa cu pana la jumatate multumita noului sistem de incarcare rapida integrat de Apple.

iPhone 8 Plus si iPhone 7 Plus apar in aceasta dimineata intr-o comparatie foarte interesanta care ne arata cat de mult a imbunatatit compania Apple sistemul de incarcare rapida. iPhone 8 si iPhone 8 Plus au un sistem de incarcare rapida implementat, care permite incarcarea bateriei la 50% din capacitate in doar 30 de minute, cu mult mai repede decat ceea ce se ofera in modelele anterioare.

iPhone 8 Plus are comparata aceasta noua functie cu cea standard de incarcare disponibila in iPhone 7 Plus, iar diferenta este uriasa si va fi resimtita de catre toti clientii. Practic, iPhone 8 Plus se incarca in doar jumatate din timpul necesar pentru a incarca un iPhone 7 Plus, iar asta multumita sistemului de incarcare rapida implementat de catre compania Apple, chiar daca de la 50% el se dezactiveaza.

iPhone 8 vs iPhone 7 – diferenta uriasa in incarcarea rapida

iPhone 8 Plus are si o baterie mai mica decat cea a iPhone 7 Plus, diferenta fiind mai mica de 10% intre capacitatile lor, insa durata de incarcare necesara este de 100%. Cu ecranul stins, iPhone 8 Plus se incarca in totalitate in doar 107 minute, deci mai putin de 2 ore, fata de peste 3 ore, cate ii sunt necesare telefonului iPhone 7 Plus, asa ca vorbim despre un beneficiu enorm oferit de catre compania Apple.

iPhone 8 Plus si iPhone 8 vor fi oricum incarcate de catre majoritatea clientilor pana la 50% multumita noii functii, exceptie facand cei care le lasa la incarcat peste noapte. Incarcarea incompleta a bateriei este oricum mai benefica decat una completa, insa ceea ce trebuie sa tineti minte din acest test este ca iPhone 8 Plus se incarca in doar jumatate din timpul necesar incarcarii iPhone 7 Plus, iar acesta este marele beneficiu.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus se incarca rapid, dar pentru asta aveti nevoie de acest incarcator si acest cablu, pentru ca cele standard nu sunt capabile sa faca asta.

21 COMENTARII

  1. Inteleg ca fara o investitie suplimentara de 100€ , fericitii viitori posesori de i8 nu vor beneficia de incarcarea rapida?❓

  2. Cred ca o varianta de mijloc ar fi folosirea unui incarcator de ipad. Nu o sa fie ca fast charger, dar oricum se va incarca mai repede.

  3. incarcatorul de iPad este de 12W, eu incarc si i7 cu el.
    cel din articol e dublu si ceva.
    @Srb: deci cei care nu au si un mac , au +100-125€ cost suplimentar pentru incarcarea rapida???

  4. ideea este urmatoarea, pana acuma aveai incarcare 5W sau cu cel de ipad erai limitat la 7.5W. acuma cu ip8/8plus/X vei putea incarca cu 5W, 12W cu cel de la ipad, sau cu max 15W daca ai 1 din cele 3 de la mac, 29W ,61W sau 87W

  5. e pacat sa ai iphone fara mac…ce rost are, ai practic jumatate din experienta ecosistemului apple…mai bine merge android+windows in cazul acesta

  6. Intrebare.
    Este vreo diferenta intre camera de la iPhone 8 si iPhone 7? Am vazut un review si sincer, eu nu am vazut diferente majore.

  7. doamne facem situatii doar de dragul contrazicerii, probabil f rar vei trece prin ele…poti incarca telefonul din mac prin usbc-lightning

  8. Ok daca nu cunosti nu are rost, practic ai iphone dar continuity sau handoff sunt 0,pt ca doar cu mac merg. Si tot asa,deci ce rost are sa mai iei iphone daca nu ai sau nu ai nevoie de un mac?! Un samsung iti ofera mult mai multe fara sa ai nevoie de nimic altceva

  9. Diferente majore nu sunt intre iPhone 7 si iPhone 8. De ce ai da atatia bani doar pentru ca are un A11 Bionic care de fapt nu e Bionic, e doar chestie de marketing la mijloc. Multi vor astepta iPhone 10, dar si mai multi vor astepta iPhone-ul de anul viitor.

  10. @&€@ the rest !!! Feonu meu SE rulez … încape lejer in buzunar, se încarcă repede, se descarcă greu și merge foarte repede. iOS 10 … nici nu se putea mai bine …