iPhone 8 vs iPhone 7 – Diferenta URIASA in Incarcarea Rapida

iPhone 8 se incarca mult mai repede decat iPhone 7, durata fiind redusa cu pana la jumatate multumita noului sistem de incarcare rapida integrat de Apple.

iPhone 8 Plus si iPhone 7 Plus apar in aceasta dimineata intr-o comparatie foarte interesanta care ne arata cat de mult a imbunatatit compania Apple sistemul de incarcare rapida. iPhone 8 si iPhone 8 Plus au un sistem de incarcare rapida implementat, care permite incarcarea bateriei la 50% din capacitate in doar 30 de minute, cu mult mai repede decat ceea ce se ofera in modelele anterioare.

iPhone 8 Plus are comparata aceasta noua functie cu cea standard de incarcare disponibila in iPhone 7 Plus, iar diferenta este uriasa si va fi resimtita de catre toti clientii. Practic, iPhone 8 Plus se incarca in doar jumatate din timpul necesar pentru a incarca un iPhone 7 Plus, iar asta multumita sistemului de incarcare rapida implementat de catre compania Apple, chiar daca de la 50% el se dezactiveaza.

iPhone 8 vs iPhone 7 – diferenta uriasa in incarcarea rapida

iPhone 8 Plus are si o baterie mai mica decat cea a iPhone 7 Plus, diferenta fiind mai mica de 10% intre capacitatile lor, insa durata de incarcare necesara este de 100%. Cu ecranul stins, iPhone 8 Plus se incarca in totalitate in doar 107 minute, deci mai putin de 2 ore, fata de peste 3 ore, cate ii sunt necesare telefonului iPhone 7 Plus, asa ca vorbim despre un beneficiu enorm oferit de catre compania Apple.

iPhone 8 Plus si iPhone 8 vor fi oricum incarcate de catre majoritatea clientilor pana la 50% multumita noii functii, exceptie facand cei care le lasa la incarcat peste noapte. Incarcarea incompleta a bateriei este oricum mai benefica decat una completa, insa ceea ce trebuie sa tineti minte din acest test este ca iPhone 8 Plus se incarca in doar jumatate din timpul necesar incarcarii iPhone 7 Plus, iar acesta este marele beneficiu.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus se incarca rapid, dar pentru asta aveti nevoie de acest incarcator si acest cablu, pentru ca cele standard nu sunt capabile sa faca asta.