Apple Watch 3 4G – Cum Faci Apeluri Telefonice

Apple Watch 3 are noua functie de apeluri 4G LTE prezentata in utilizare fara folosirea unui telefon iPhone pentru realizarea intregului proces.

Apple Watch 3 vine cu o noua functie 4G care permite inregistrarea de apeluri telefonice direct de pe smartwatch, chiar si atunci cand al nostru iPhone este inchis, totul multumita conectivitatii 4G LTE pe care o ofera smartwatch-ul pentru clientii care l-au cumparat.

Apple Watch 3 poate efectua apeluri telefonice chiar si atunci cand nu exista un iPhone in apropiere, sau iPhone-ul a fost inchis, deci functioneaza complet independent de un telefon, lucru pe care toata lumea l-a asteptat timp de cativa ani de zile si este intr-un final oferit.

Apple Watch 3 are o aplicatie speciala prin care pot fi initiate apelurile telefonice catre orice fel de numere de telefon, functia fiind deocamdata problematica pentru utilizatori din cauza activarii dificile, sau imposibile, insa Apple lucreaza la rezolvarea problemelor ceasului.

Apple Watch 3 are prezentata in clipurile video de mai jos functia de apelare telefonica prin 4G, iar daca sunteti interesati de ceas, il puteti precomanda de aici din Romania, insa doar versiunea Wi-Fi pentru ca nu se stie cand va fi lansata cea 4G in tara noastra.