Prima Pagina Apple Watch Apple Watch 3 4G – Cum Faci Apeluri Telefonice

Apple Watch 3 4G – Cum Faci Apeluri Telefonice

Apple Watch 3 are noua functie de apeluri 4G LTE prezentata in utilizare fara folosirea unui telefon iPhone pentru realizarea intregului proces.

Apple Watch 3 vine cu o noua functie 4G care permite inregistrarea de apeluri telefonice direct de pe smartwatch, chiar si atunci cand al nostru iPhone este inchis, totul multumita conectivitatii 4G LTE pe care o ofera smartwatch-ul pentru clientii care l-au cumparat.

Apple Watch 3 poate efectua apeluri telefonice chiar si atunci cand nu exista un iPhone in apropiere, sau iPhone-ul a fost inchis, deci functioneaza complet independent de un telefon, lucru pe care toata lumea l-a asteptat timp de cativa ani de zile si este intr-un final oferit.

Apple Watch 3 are o aplicatie speciala prin care pot fi initiate apelurile telefonice catre orice fel de numere de telefon, functia fiind deocamdata problematica pentru utilizatori din cauza activarii dificile, sau imposibile, insa Apple lucreaza la rezolvarea problemelor ceasului.

Apple Watch 3 are prezentata in clipurile video de mai jos functia de apelare telefonica prin 4G, iar daca sunteti interesati de ceas, il puteti precomanda de aici din Romania, insa doar versiunea Wi-Fi pentru ca nu se stie cand va fi lansata cea 4G in tara noastra.

 • Adrian

  Salut, Zaone știi cumva dacă la noi in România o sa se vândă modelul cu 4g ?

 • Srb Srb

  candva sigur, este o problema de timp doar. Trebuie Vodafone si Orange sa ofere

 • Candva, sigur.

 • Adrian

  Am întrebat la Vodafone dar nu au știut sa îmi spună nimic.

 • Srb Srb

  Te voi anunta eu daca aflu ceva si esti interesat. Mom este sigur ca pana in iarna, nimic

 • Adrian

  Da sunt foarte interesat, și nu știu ce sa fac, dacă sa îl cumpăr pe cel cu GPS sau sa mai aștept. Mulțumesc.