iPhone X Parodiat de Silicon Valley – VIDEO

iPhone X este parodiat de Silicon Valley, sau mai bine zis de un montaj in care actorii celebrului serial al HBO sunt folositi pentru a exprima opinia...

iPhone X este parodiat de Silicon Valley, sau mai bine zis de un montaj in care actorii celebrului serial al HBO sunt folositi pentru a exprima opinia multor dintre oameni atunci cand au vazut noul telefon al companiei Apple prezentat in cadrul conferintei din 12 septembrie.

iPhone X este parodiat de catre cei de la Funny or Die folosind montaje din celebrul serial TV, iar aceasta este una dintre cele mai bune parodii facute pana in prezent pentru noul telefon al companiei Apple, dar cel mai probabil vom mai vedea altele in perioada urmatoare.

13 COMENTARII

  1. Eu nu consider nici un sistem de operare că fiind mizerie,deci nu sunt ipocrit când comentez de bine și de râu despre oricare dintre ele.

  2. Daca stai sa privesti obiectiv si in ansamblu, chiar e de ras … Numai Apple puteau sa vb in prezentare despre niste emoji si sa le ia ochii unora ca Srb si sa zica ca e superb :))

  3. Deci in timpul prezentarii chiar eram curios daca va alege si acel animoji sa faca o mica demonstratie … si cand am vazut ca l-a ales in cele din urma, imediat gandul mi-a zburat la Srb cum exulta, avand teancurile de euro deja pregatite, imbracat in camasa lui de cateva sute de euro si gata sa exclame: “Shut up and take my money with this shit” :)))))

  4. niste frustrati domne,cum sa iti bati joc de apple,ca doar apple a inventat apa calda si mersul pe jos…si cate o sa mai inventeze pe bani multi,ca vorba aia…inovatia costa!