iOS 11.0.1 a fost Lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.0.1 a fost lansat in aceasta seara pentru iPhone, iPad si iPod Touch, compania Apple rezolvand multe dintre problemele raportate de catre utilizatori.

iOS 11.0.1 a fost Lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare venind la o saptamana distanta de lansarea iOS 11. Compania Apple a rezolvat cu siguranta in iOS 11.0.1 un bug care afecta posibilitatea de a trimite email-uri folosind serviciile Microsoft Exchange si Outlook, Apple si Microsoft anuntand ca lucreaza la rezolvarea acestui bug inca din cursul saptamanii trecute.

iOS 11.0.1 are deasemenea anuntate rezolvari ale unor buguri raportate de catre utilizatori, dar si imbunatatiri pentru functiile oferite pe iPhone si iPad. Apple a rezolvat cel mai probabil marile probleme raportate dupa lansarea iOS 11 si e posibil sa fi imbunatatit inclusiv performantele iOS 11.0.1 pe iDevice-urile noastre, asa ca ar trebui sa avem o experienta de utilizare mai buna cu produsele americanilor.

iOS 11.0.1 a fost Lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.0.1 este asteptat de foarte multa lume pentru ca iOS 11 are raportate extrem de multe probleme in versiunea standard, asa ca utilizatorii iPhone si iPad asteapta rezolvarea lor. Compania Apple nu spune in mod explicit ce a schimbat in iOS 11.0.1 in raport cu versiunea anterioara, asa ca ramane doar sa facem actualizarea si sa descoperim toate noutatile, fie ca ele vor fi bune, sau vor fi rele.

iOS 11.0.1 ar trebui sa aduca doar schimbari bune pentru toata lumea in ciuda tuturor problemelor care au fost raportate cuversiunea initiala a sistemului de operare. Puteti astepta ca actualizarea sa inceapa sa fie instalata de catre posesori de iPhone si iPad pentru a vedea ce se anunta schimbat, dar cred ca iOS 11.0.1 este un update care merita instalat pentru a rezolva problemele versiunii initiale.

iOS 11 lansat iPhone iPad