iPhone X – Stocurile Estimate pentru Lansare

iPhone X are stocuri surprinzator de mari estimate pentru lansarea din septembrie, dar ele nu vor fi de ajuns pentru a acoperi cererea de pe piata.

iPhone X are stocurile estimate pentru lansarea din noiembrie de catre analisti, acestia parand sa fie increzatori in faptul ca Apple va avea foarte multe unitati disponibile pentru clientii sai. Mai exact, analistii asiatici sunt de parere ca Apple va avea aproximativ 12 milioane de unitati ale iPhone X disponibile pentru lansarea din 3 noiembrie, o cifra surprinzator de mare, avand in vedere problemele de productie.

iPhone X ar fi avut deja 2 milioane de unitati fabricate de catre Foxconn pana in aceasta zi a lunii septembrie, iar productia ar urma sa creasca la 10 milioane de unitati in octombrie. Cu 12 milioane de unitati ale iPhone X disponibile pentru lansare, cei de la Apple ar trebui sa acopere intr-un mod destul de satisfacator cererea de pe piata, chiar daca lumea s-a cam ferit sa cumpere iPhone 8 si iPhone 8 Plus acum.

iPhone X disponibil in 12 milioane de unitati pentru lansare ar avea parte de vanzari mai mari decat seria iPhone 7 in weekend-ul lansarii, iar combinate cu cele ale seriei iPhone 8, ar stabili un record absolut pentru Apple. E posibil ca seria iPhone 8 sa se fi vandut in 5 – 8 milioane de unitati in lumea intreaga in weekend-ul lansarii, mai putin decat in cazul seriei iPhone 7, dar asta pentru ca iPhone X este in mintile tuturor.

iPhone X – stocurile estimate pentru lansare

iPhone X a fost produs in septembrie in cateva zeci de mii de unitati pe zi de catre compania Foxconn, iar productia ar trebui sa creasca de pana la 10 ori in luna octombrie. Cei de la Apple intentioneaza sa produca iPhone X in cantitati foarte mari pentru ca lansarea iPhone 8 le-a dat de inteles ca lumea vrea telefoanele mai scumpe, iar specificatiile tehnice pentru ele par sa fi fost deja finalizate.

iPhone X a fost certificat pentru vanzare in China si asta inseamna ca Apple a stabilit deja toate specificatiile tehnice, desi informatii anterioare sugerau exact contrariul. Ei bine, daca iPhone X a fost deja produs in 2 milioane de unitati in septembrie, e clar ca specificatiile au fost finalizate inca dinaintea prezentarii, telefonul fiind oricum trimis la autoritatile din China inca de acum mai bine de o saptamana.

“He said that he expected mass production of iPhone X in the second week of October and that handsets would begin to leave China for global distribution a week later. Foxconn churned out 2 million units of iPhone X in September, and in October that number should rise to 10 million. He said that Foxconn would have assembled a total of 40 million iPhone X handsets by year-end.

iPhone X va fi disponibil in cantitati limitate peste tot in lume cand va fi lansat, iar asta fie ca Apple nu va avea 12 milioane de unitati pregatite, fie ca le va avea, dar cererea va fi mai mare. Apple nu a reusit sa acopere niciodata cererea pentru un iPhone de top in momentul lansarii, iPhone 8 si iPhone 8 Plus fiind de rang secund anul acesta, iar cu iPhone X ne putem astepta ca magazinele Apple sa fie din nou inconjurate de cozi.

iPhone X Stocuri Lansare