iPhone X – Noi Vesti Proaste despre Lansare

iPhone X are noi vesti proaste despre lansare anuntate, productia fiind extrem de limitata si punerea in vanzare este pusa in discutie de catre Apple.

iPhone X are noi vesti proaste despre lansare anuntate astazi de catre o publicatie din Asia, ea afirmand ca Apple are sanse foarte mici sa isi multumeasca toti clientii care vor dori noul telefon. Publicatia asiatica confirma ceea ce ieri am auzit de la alte surse, mai exact faptul ca Apple are probleme foarte mari cu productia iPhone X si ca lansarea va fi facuta cu cantitati extrem de limitate de telefoane pentru intreaga lume.

iPhone X are lansarea programata pentru cateva zeci de tari, inclusiv Romania, deci vorbim despre un plan extrem de ambitios al companiei Apple pentru acest telefon. iPhone X are parte de cea mai mare lansare facuta vreodata de catre compania Apple pentru vreun nou model al iPhone, iar daca stocurile nu vor fi pe masura asteptarilor, atunci criticile vor veni din toate partile, dar aceasta nu este o veste rea decat pentru clienti.

iPhone X are probleme foarte mari cu productia din cauza camerei TrueDepth integrate in decupajul ecranului, partenerii Apple nefiind capabili sa produca suficient de multe module fara probleme de functionare. Din cauza acestor probleme, cei de la Foxconn asambleaza zilnic doar cateva zeci de mii de unitati ale iPhone X, desi ar fi trebuit sa asambleze sute de mii, pentru a putea acoperi viitoarea cerere.

iPhone X – noi vesti proaste despre lansare

iPhone X avea acum cateva saptamani vesti si mai sumbre anuntate de catre analisti, atunci doar 10.000 de unitati fiind fabricate zilnic, insa productia pare sa fi crescut. Pentru a satisface o cerere de 5 – 10 milioane de unitati, Apple ar trebui sa produca minim 300.000 de iPhone X in fiecare zi pana in 3 noiembrie, dar cifra nu se apropie nici macar de 100.000 deocamdata, asa ca va puteti imagina ce fel de probleme vor fi.

iPhone X este mult mai dorit decat iPhone 8 sau iPhone 8 Plus in ciuda pretului foarte mare, dar Apple nu are ce sa faca daca partenerii sai nu-i pot produce noua camera TrueDepth suficient de repede. iPhone X pare sa fie telefonul Apple cu cele mai mari probleme de productie, pentru ca niciun model nu a fost fabricat in atat de putine unitati zilnic inaintea lansarii programate de Apple.

“Two executives working for iPhone suppliers told us that 3-D sensor part makers are still struggling to reach a satisfactory level of output, and to boost their yield rate. One of the sources said that iPhone X was being churned out in small quantities, around some tens of thousands daily.”

iPhone X ar putea avea lansarea amanata in unele tari de catre Apple daca productia zilnica nu va fi la un nivel satisfacator, iar in aceasta situatie Romania ar fi sigur scoasa de pe lista. Daca iPhone X va avea lansarea amanata, atunci Apple va anunta din timp acest lucru, asa ca ramane sa vedem daca productia va putea fi crescuta, analistii estimand ca Apple va acoperi cererea abia prin aprilie 2018.

iPhone X Vesti Lansare