iOS 11 – Rata de Instalare pe iPhone si iPad

iOS 11 are rata de instalare pe iPhone si iPad dezvaluita la o saptamana dupa lansarea oficiala, iata cata lume a fost convinsa sa-l instaleze.

iOS 11 are rata de instalare dezvaluita pentru iPhone si iPad la aproape o saptamana dupa lansarea oficiala, iar primele date nu arata chiar atat de bine pentru cei de la Apple deocamdata. Mai exact, conform informatiilor aparute astazi, doar 25% dintre utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch au instalat iOS 11 in propriile iDevice-uri, rata de adoptie fiind mai mica decat in cazul lansarii iOS 10 cu doar un an in urma.

iOS 11 a inregistrat acum o rata de instalare ce este cu 5 puncte procentuale mai mica decat cea inregistrata in cazul iOS 10, situatia fiind una interesanta pentru compania Apple. Practic, vedem ca iOS 11 are o rata de adoptie mai mica decat iOS 10, insa si baza de utilizatori de iDevice-uri a crescut comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, asa ca aceasta schimbare ar putea compensa diferentele.

iOS 11 – rata de instalare pe iPhone si iPad

iOS 11 trece totusi prin acelasi proces ca iOS 10, adica si atunci cand a fost lansat iOS 10 am avut o comparatie cu iOS 9 care avea o baza de utilizatori mai mica, deci practic iOS 11 nu este la fel de dorit. iOS 10 a fost instalat anul trecut pe doua treimi dintre iPhone si iPad la 27 de zile dupa lansare, insa e putin probabil ca iOS 11 sa atinga un procent atat de mar la aproape o luna dupa lansarea oficiala.

iOS 11 a fost instalat fara probleme de utilizatorii iPhone si iPad, insa foarte multa lume a inceput sa se planga de extrem de multe probleme dupa instalarea sa, asa ca unii asteapta actualizarile. Apple va lansa iOS 11.0.1 in curand, iar dupa aparitia sa ar trebui sa vedem o crestere in rata de adoptie a iOS 11, insa deocamdata nimeni nu stie cu cat, compania Apple parand sa nu fi convins lumea ca merita sa faca actualizarea.

iOS 11 rata instalare iPhone iPad