iPhone 8 – Apple Listeaza Incarcatoarele Rapide Terte

iPhone 8 are incarcatoarele pentru incarcare rapida anuntate de catre compania Apple pentru a ne ajuta sa facem alegerile cele mai bune pentru incarcare.

iPhone 8 are incarcatoarele rapide terte listate de catre compania Apple in ceea ce priveste specificatiile necesare pentru a permite incarcarea rapida a noului telefon. iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au un sistem de incarcare rapida care permite incarcarea a 50% din baterie in doar 30 de minute, insa folosind acest tip de incarcator si acest tip de cablu vandute de catre compania Apple pentru clienti.

iPhone 8 are in acest sistem de incarcare rapida o functie extrem de importanta implementata, iar Apple stie asta, asa ca ne spune si ce putem cumpara mai ieftin decat ce vinde ea. In primul rand, separat de acel incarcator, sistemul de incarcare rapida pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus este compatibil inclusiv cu acest tip de incarcator si acest tip de incarcator vandute de catre compania Apple, deci le puteti folosi fara probleme, daca le aveti.

iPhone 8 poate fi totusi incarcat si cu alte tipuri de cabluri de incarcare si incarcatoare, atat timp cat ele sunt capabile sa furnizeze la fel de multa energie precum cele ale companiei Apple. Cei din Cupertino spun foarte clar ca este necesar doar ca aceste incarcatoare sa ofere la fel de multi wati si acelasi amperaj pentru a incarca rapid iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X, fara a promova brand-uri.

iPhone 8 – Apple listeaza incarcatoarele rapide terte

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X au totusi nevoie de un cablu Lightning to USB-C pentru incarcarea rapida, dar e posibil ca un adaptor ca acesta sa va ajute sa faceti incarcarea. Apple spune ca nu e posibil, dar daca il aveti prin casa, merita sa incercati sa-l folositi cu iPhone 8, iPhone 8 Plus sau iPhone X pentru ca nu se stie ce fel de succes veti avea in a va incarca rapid telefoanele la nevoie.

iPhone 8, conform Apple, ar trebui sa poata fi incarcat rapid cu oricare dintre incarcatoarele din lista aceasta fara probleme, ele avand puterea necesara pentru a face asta. Desi compania Apple recomanda incarcatoare care sa aiba doar putere similara cu cele oferite de catre ea, este important sa si gasiti unul care sa fie de la un producator de renume, pentru a nu strica iPhone 8, iPhone 8 Plus, sau iPhone X.

iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X pot fi stricate foarte usor cu un incarcator nepotrivit, asa ca aveti grija sa nu aruncati 1000 de euro pe geam cu un incarcator foarte ieftin. Aceasta este prima oara cand Apple implementeaza un sistem de incarcare rapida pentru iPhone, iar pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X inseamna o reducere la jumatate a timpului de incarcare fata de vechile modele.

iPhone 8 Apple Incarcatoare Rapide

Articolul precedentApple Watch – cate Unitati s-au Vandut in 2 ani
Articolul următoriPhone X – Inspiratie pentru Ochelarii Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.