iPhone X – Primul Unboxing in Imagini

iPhone X apare in primul unboxing 3D realizat de catre un grafician priceput la crearea de concepte care sa prezinte produse Apple inca nelansate.

iPhone X are primul unboxing facut in imagini 3D concept realizate de catre unul dintre cei mai cunoscuti graficieni care reproduce virtual produsele pe care compania Apple urmeaza sa le lanseze, insa ceea ce vedem acum este realizat in baza informatiilor oficiale ale companiei Apple.

iPhone X este reprodus in imaginile de mai jos cu informatii oficiale privind dimensiunile finale, dar si culoarea pe care Apple o va oferi, singura necunoscuta ramanand cutia in care va fi livrat, ambalajul putand fi totusi cu mult mai diferit fata de ceea ce vedem in acest concept.

iPhone X nu va avea nici acele marcaje pe carcasa, asa cum se intampla si in cazul iPhone 8, deci va fi mult mai elegant, insa in rest telefonul ar trebui sa arate exact precum il vedem in aceste imagini, iar primele unboxing-uri reale ar trebui sa arate un telefon identic cu acesta.

iPhone X va fi lansat de catre compania Apple abia in data de 3 noiembrie, deci mai avem peste o luna de asteptare in fata, compania Apple parand sa nu se grabeasca sa inceapa productia, asa ca orice ramane posibil in ceea ce prieste lansarea sa, inclusiv oferirea unei culori noi, cea aurie fiind descoperita la autoritatile din China.

iPhone X unboxing 3D

iPhone X unboxing 3D 7

iPhone X unboxing 3D 6

iPhone X unboxing 3D 5

iPhone X unboxing 3D 4

iPhone X unboxing 3D 3

iPhone X unboxing 3D 2

iPhone X unboxing 3D 1