iPhone X – Inspiratie pentru Ochelarii Apple

iPhone X este o sursa de inspiratie pentru ochelarii Apple intr-un concept care a aparut in cursul acestei zile pe internet, el prezentandu-ne ceea ce ar putea lansa compania americana daca va reusi sa finalizeze acest produs vreodata si se va gandi sa il vanda in mod public.

iPhone X ofera inspiratie totala pentru graficianul care a realizat acest concept el, preluand inclusiv decupajul ecranului pe care toata lumea il uraste, mai putin el, deoarece i-a gasit o locatie destul de buna petnru ochelari acolo el neavand cum sa deranjeze pe cineva.

iPhone X are decupajul ecranului pozitionatin partea superioara a acestuia, insa la ochelari il vedem prins de partea superuiara a ramei, insa este plasat chiar deasupra nasului, deci e imposibil sa perturbe vederea, dar va oferi functii extrem de utile pentru multa lume.

iPhone X are camera TrueDepth ascunsa in acel decupaj al ecranului, iar ochelarii Apple ar putea avea acolo acelasi tip de camera, care ar putea recunoaste facial persoane, sau ar putea fi oferita pentru realitate augmentata, Apple avand o multitutine de tehnologii interesante pe care le-ar putea oferi.

Voi ce parere aveti despre acest concept ?

iPhone X concept ochelari Apple