iPhone X – Functia Face ID Dorita de Fanii Android

iPhone X are o functie pentru Face ID pe care pana si fanii Android vor dori sa o poata folosi in telefoanele lor cat mai curand posibil.

iPhone X are o functie Face ID ce este exclusiva in telefoanele mobile ale momentului, iar aici nu vorbim despre recunoasterea faciala, ci despre ceva ce Apple nici macar nu a anuntat in conferinta sa. Mai exact, compania Apple a implementat prin Face ID un sistem avansat de securitate biometrica, insa iPhone X beneficiaza si de o alta fucntie care ne protejeaza si mai mult intimitatea cand folosim telefoanele.

iPhone X a fost gandit de catre compania Apple pentru a afisa notificarile si mesajele din iOS 11 doar in momentul in care noi ne uitam la ecranul telefonului. Functia a fost descoperita de catre o publicatie americana si nu a fost anuntata in vreun fel de catre compania Apple, dar vorbim despre ceva disponibil exclusiv pentru iPhone X, deoarece niciun alt telefon mobil nu mai are asa ceva.

iPhone X ar fi capabil sa afiseze notificarile primite de catre aplicatii doar atunci cand ochii nostri se uita la ecran si fata e recunoscuta de catre Face ID. Acelasi lucru ar fi valabil inclusiv pentru mesajele primite de la diverse persoane, compania Apple dorind sa protejeze iPhone X de ochii curiosilor prin aceasta functie care este oferita pentru telefon fara ca vreun zvon sa o anunte pana acum in vreun fel, sau altul.

iPhone X – functia Face ID exclusiva in telefoane

iPhone X va afisa in ecranul de blocare notificari care ne anunta ca am primit mesaje de la divrse persoane, insa continutul acelor mesaje vor fi vizibile abia dupa deblocare prin Face ID. iPhone X este gandit pentru a oferit mai multa securitate decat orice alt telefon mobil care are cititor de amprente, iar Face ID ii permite companiei Apple sa ne ofere aceasta functionalitate pe noul sau telefon mobil.

iPhone X are in clipul video de mai sus prezentata functionalitatea pe care ceid e la Apple au gandit-o pentru Face ID si puteti vedea ca informatiile din aplicatii sunta afisate abia dupa deblocare. Separat, iPhone X are multumita Face ID o functie care tine ecranul pornit cand citim notificari si camera TrueDepth detecteaza ca ochii sunt indreptati spre ecran, astfel ca nu va trebui sa il apasam constant pentru a sta pornit.

iPhone X are deasemenea multumita face ID si o functie care reduce automat volumul unei alerme in momentul in care se detecteaza faptul ca privim ecranul. Totul este gandit pentru ca Face ID sa ne ofere doar cea mai buna experienta de utilizare pe iPhone X, compania Apple implementand functii avansate care nu exista in telefoanele mobile concurente si pentru ca nu au recunoastere faciala.