iOS 11 – Asa il Faci Foarte Rapid pe Orice iPhone

iOS 11 poate deveni foarte rapid pe orice iPhone multumita acestui truc foarte simplu pe care il poti efectua in cateva secunde pe telefonul tau.

iOS 11 poate fi foarte rapid pe orice iPhone, si probabil tabletele iPad, multumita unui truc foarte interesant descoperit in cursul zilei de ieri si care este prezentat in clipul video de mai jos, el functionand, chiar daca pentru o perioada limitata de timp dupa activare pe iDevice-uri.

iOS 11 poate avea animatiile dezactivate multumita acestui truc descoperit pentru iPhone, iar dupa aceea totui se intampla instantaneu, asa cum ar si trebui sa fie daca Apple ne-ar permite sa dezactivam animatiile care ingreuneaza utilizarea sistemului de operare.

iOS 11 are in acest truc o modificare extrem de utila pe care compania Apple nu a „rezolvat-o” inca, dar din pacate ea este temporara, deoarece la blocarea telefoanelor totul este dezactivat si revine la normal, deci iPhone-urile vor fi la fel de incete precum inainte.

iOS 11 nu are si nu va avea vreodata o optiune de a dezactiva toate animatiile care au fost implementate de catre compania Apple, iPhone si iPad putand fi cu mult, mult mai rapide fara ele, dar cei din Cupertino nu vor dori sa ne ofere asta pe iDevice-uri vreodata.

Articolul precedentiOS 11 – Marile Probleme Raportate pe iPhone
Articolul următoriPhone X – Functia Face ID Dorita de Fanii Android
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.