Spotify Confirma OFICIAL Lansarea in Romania

Spotify confirma oficial lansarea din Romania prin crearea paginilor oficiale in care urmeaza sa ofere informatii pentru clientii care urmeaza sa ii cumpere abonamentele. Cei de la Spotify au acum o pagina in care listeaza optiunile de plata pentru abonamente in Romania, dar fara a avea preturile prezentate, iar asta pentru ca serviciul nu este oficial accesibil, dar va fi in perioada urmatoare, probabil din 19 octombrie.

Spotify are si o pagina cu termeni si conditii in care explica sumar conditiile in care poate fi folosit gratuit serviciul Spotify Premium timp de 30 de zile inainte de a plati efectiv pentru el. Daca Apple Music ne ofera posibilitatea de a utiliza gratuit timp de 3 luni serviciile platformei inainte sa platim, Spotify ne va permite sa ne bucuram doar de o luna de serviciu premium gratuit, dar optiunea gratuita cu reclame ramane disponibila.

Spotify va fi oferit in Romania in doua versiuni, una gratuita care va avea reclame in timp ce ascultam muzica si una Premium, care va fi practic un abonament lunar. Ambele servicii ale celor de la Spotify vor fi oferite in Romania, insa cel gratuit va avea un set limitat de optiuni disponibile pentru noi, in timp ce serviciul Premium va oferi tot ceea ce are platforma, intreaga sa biblioteca muzicala putand fi accesate in ambele servicii.

Spotify confirma oficial lansarea in Romania

Spotify Confirma Lansare Romania

Spotify este cel mai mare serviciu de streaming audio de pe planeta si nu este oferit in Romania, desi Apple Music poate fi utilizat in tara noastra de mai bine de un an. Spotify este indisponibil in multe tari europene, iar cu toate acestea, are de aproape 2 ori mai multi abonati decat Apple Music, asa ca lansarea din Romania si alte cateva zeci de tari va creste si mai mult baza de utilizatori ai platformei.

Spotify nu are deocamdata listata Romania in lista de tari pentru care va oferi serviciul, dar are o pagina creata pentru inregistrarea in platforma si efectuarea platii. Aceasta pagina nu exista zilele trecute, nici cea cu termenii si conditiile de utilizare gratuita timp de 30 de zile a serviciului premium, ea facand referire si la o alta pagina de suport in limba romana, care deocamdata nu a fost creata de Spotify.

“Această ofertă (“Noua ofertă de probă gratuită pentru 30 de zile”), făcută de către Spotify (aşa cum este definită în Termenii şi condiţiile de utilizare Spotify), vă dă dreptul să accesaţi Spotify Premium Services (aşa cum este definit în Termenii şi condiţiile de utilizare Spotify) pentru o perioadă de treizeci (30) de zile din momentul în care activaţi perioada de probă prin trimiterea detaliilor dvs. de plată (“Perioada gratuită de probă”).”

Spotify a fost lansat deja in Bulgaria, unde nu era disponibil pana saptamana aceasta, deci disponibilitatea in Romania pare sa fie iminenta, poate chiar mai devreme de 19 octombrie. Din ceea ce se pare acum, Spotify ar putea fi lansat chiar saptamana aceasta, sau poate saptamana viitoare, compania suedeza parand sa fi pregatit totul pentru a ne permite sa-i utilizam platforma si din tara noastra.

11 COMENTARII

  1. “Spotify a fost lansat deja in Bulgaria, unde nu era disponibil pana saptamana aceasta”
    Spotify este acolo de mult mult timp deja. Doar noi am avut ghinion sa nu primim

  2. Cică s-ar fi amânat iar data de lansare pentru noiembrie,așa că până nu apare o dată spusă de un oficial este posibil să nu se lanseze anul acesta

  3. In urma unor surse media din care reies vanzarile unor pachete publicitare exclusive pentru Romania, Spotify ajunge la noi in data de 28 noiembrie.