eMAG – Telefoane Samsung in Oferta din cauza iPhone 8

eMAG are telefoane Samsung in oferta din cauza iPhone 8, preturile fiind reduse cu pana la 1200 de LEI din cauza lansarii noilor telefoane ale Apple.

eMAG are telefoane Samsung in Oferta din cauza iPhone 8, lansarea noului model de smartphone al companiei Apple fortand compania coreeana sa isi reduca substantial preturile la produse, mai ales ca smartphone-urile celor din Cupertino pot fi deja precomandate de aici.

eMAG are telefoanele Samsung in oferta cu pret redus cu pana la 1200 de LEI in aceasta lista din cauza iPhone 8 si vorbim despre multe modele noi de produse ale coreenilor care pot fi cumparate la preturi atat de bune, incat orice fan Android, sau unul suparat pe Apple, nu le poate refuza.

eMAG are sute de telefoane Samsung in oferta sa in momentul de fata, iar aici includem si modelele importante precum Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy Note 8, ambele urmand a se lupta cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus pentru atentia clientilor din lumea intreaga in urmatoarele saptamani.

eMAG listeaza aici telefoane precum Samsung Galaxy S7 sau Galaxy S8 cu reduceri de pana la 1200 de LEI, insa veti gasi deasemenea si modele mai ieftine care din cauza iPhone 8 si iPhone 8 Plus au preturi mult mai mici decat acum cateva saptamani, aceasta fiind singura arma pe care o mai are Samsung impotriva Apple.

eMAG vinde telefoanele Samsung cu reduceri foarte bune in aceasta perioada din cauza iPhone 8, asa ca daca va aflati in cautarea vreunui model, ar fi bine sa profitati de promotii chiar acum.

eMAG Telefoane Samsung Oferta iPhone 8