iOS 11.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.1 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple in aceasta seara, actualizarea fiind disponibila acum pentru dezvoltatorii de aplicatii.

iOS 11.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara de catre compania Apple, aceasta versiune a sistemului de operare fiind deocamdata oferita doar dezvoltatorilor de aplicatii. iOS 11.1 beta 1 vine la doar o zi dupa ce iOS 11.0.1 a fost lansat de catre compania Apple, iar acum cei din Cupertino ne pregatesc pentru viitoarea versiune majora, care va veni impreuna cu iPhone X, in saptamana lansarii din 3 noiembrie.

iOS 11.1 beta 1 poate fi instalat pe iPhone si iPad de catre cei care au un certificat de dezvoltator pentru testarea versiunilor beta ale iOS, insa nu si de cei care fac parte din programul public beta, inca. iOS 11.1 beta 1 poate fi instalat chiar in acest moment de catre aceste persoane prin intermediul sistemului Software Update, Actualizare Software, asa ca daca aveti un asemenea certificat in telefoane, puteti face instalarea.

iOS 11.1 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.1 lansat iPhone iPad
iOS 11.1 beta 1 va avea o lista de schimbari oferita de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, iar de acolo vom afla despre unele dintre noutatile pe care le voma vea disponibile. Judecand dupa ceea ce a oferit Apple in actualizarile de acest gen, e posibil ca iOS 11.1 beta 1 sa ne ofere unele functii noi si imbunatatiri pentru altele, asa ca ramane de vazut ce va oferi Apple in urmatoarea luna de dezvoltare.

iOS 11.1 beta 1 ar trebui sa fie disponibil si in versiune public beta din partea companiei Apple in cursul zilei de maine, sau poate abia din cea de-a doua. Indiferent de situatie, iOS 11.1 beta 1 poate fi instalat chiar acum, iar din momentul in care o versiune public beta a iOS 11.1 va fi disponibila, va voi anunta printr-un articol separat, asa ca veti sti cand o veti putea instala in iPhone si iPad.

iOS 11.1 beta 1 nu vine singur, ci impreuna cu watchOS 4.1 beta 1, tvOS 11.1 beta 1 si macOS High Sierra 10.13.1 beta 1.