eMAG – Apple Watch Ieftin din cauza iPhone 8

eMAG are Apple Watch ieftin din cauza iPhone 8 in oferta, preturile fiind mai mici cu pana la 1500 de LEI la modele selecte din oferta magazinului online.

eMAG are Apple Watch ieftin, cu reducere de pana la 1500 de LEI inainte de lansarea iPhone 8 si iPhone 8 Plus din Romania, telefoanele putand fi precomandate de aici chiar acum, livrarea facand-se incepand cu data de 29 septembrie, deci aveti ocazia de a cumpara telefoanele chiar si azi.

eMAG vinde Apple Watch in cateva zeci de modele in momentul de fata, reducerile de pana la 1500 de LEI pentru cele resigilate fiind disponibile in aceasta pagina si vorbim despre preturi substantial reduse, multumita iPhone 8, pentru cele mai bune ceasuri inteligente pe care le puteti cumpara, ele putand rula inclusiv watchOS 4, lansat saptamana trecuta.

eMAG are Apple Watch 3 disponibil pentru precomanda te aici, deci puteti cumpara inclusiv modelul Wi-Fi al acestui ceas inteligent al Apple, el fiind vandut in tandem cu vechile modele care se bucura de reduceri de pana la 1500 de LEI inainte ca iPhone 8 sa isi faca apritia pe piata.

eMAG are cateva zeci de modele de Apple Watch disponibile cu reducere in oferta sa curenta, acest produs al Apple fiind unul dintre cele mai cautate, asa ca e normal sa aiba preturi mai mici cu 1000 de lei in aceasta pagina la modelele noi si va recomand sa profitati de ele cat inca mai sunt disponibile.

eMAg are Apple Watch la reducere in cantitati limitate inaintea lansarii iPhone 8 si ceasul inteligent va fi un companion ideal pentru orice fel de activitati fizice pe care le veti face.

eMAG Apple Watch Ieftin iPhone 8