iPhone X din Titan va fi cel mai Rezistent Telefon

iPhone X din titan va fi cel mai rezistent telefon creat vreodata, versiunea standard fiind modificata de catre bijutierii de la Caviar pentru doritori.

iPhone X din titan va fi cel mai rezistent telefon din lume dupa ce primele persoane cu minim 4500 de dolari in buzunar se vor grabi sa cumpere telefonul de la bijutierii rusi de la Caviar, ei deschizand deja precomenzile inaintea lansarii oficiale a telefonului din 3 noiembrie.

iPhone X va avea o structura metalica din otel inoxidabil, deci va fi cu mult mai rezistent decat versiunea din aluminiu, insa cei care vor ceva si mai rezistent, au optiunea de a alege s acumpere de la Caviar o versiune din titan, dar vor plati pretul unei masini pentru a-l cumpara.

iPhone X va fi lansat de catre rusii de la Caviar si intr-o versiune care are carcasa din aur, sau suflata cu aur, toate 3 variantele anuland garantia telefonului, dar oare cati oameni de pe planeta vor avea asemenea modele de telefoane lansate de catre Apple si modificate de Caviar ?

iPhone X are oricum un pret de vanzare foarte mult, insa cei de la Caviar sunt specializati in lansarea de modele extravagante de telefoane, asa ca era de asteptat sa vedem si ceva de acest gen, desi probabil modelele din aur vor fi mai cautate decat cele din titan.

iPhone X titan rezistent

iPhone X titan rezistent 4

iPhone X titan rezistent 3

iPhone X titan rezistent 2

iPhone X titan rezistent 1